Δήλωση Μεϊκόπουλου για τις παγωμένες εγκαταστάσεις του ΙΚΑ και του ΠΕΔΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση του Υποψήφιου Βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Οι πολικές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών ανέδειξαν με τον πιο ψυχρό… τρόπο την ανεπάρκεια της περιβόητης μνημονιακής μεταρρύθμισης στην Υγεία.

Οι παγωμένες εγκαταστάσεις των διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ και του ΠΕΔΥ Βόλου, με αποτέλεσμα ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό προσωπικό και ασθενείς να τουρτουρίζουν από το κρύο, επειδή από την αρχή του χειμώνα η προμήθεια πετρελαίου εμποδίζεται από γραφειοκρατικά εμπόδια, είναι δυστυχώς άλλο ένα σύμπτωμα μιας πάσχουσας μεταρρύθμισης που εξελίχθηκε σε μια πραγματική υγειονομική τραγωδία.

Τα κατεψυγμένα γραφεία του ΙΚΑ και ιατρεία του ΠΕΔΥ γράφουν την τελευταία μαύρη σελίδα στην ιστορία της μεθοδευμένης απαξίωσης του μεγαλύτερου ασφαλιστικού και υγειονομικού φορέα της χώρας. Πολύ σύντομα θα λάβει τέλος το «μεταρρυθμιστικό» αυτό φιάσκο, που διόγκωσε την υγειονομική φτώχεια και τον αποκλεισμό των ανασφάλιστων από την στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική φροντίδα, που μετέτρεψε τους ασφαλισμένους σε λειτουργικά ανασφάλιστους, που αποδιοργάνωσε την ΠΦΥ και τα νοσοκομεία και εξαθλίωσε μισθολογικά και εργασιακά το προσωπικό του ΕΣΥ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει