Δήλωση της Δημοτοκής Αρχής για τις νέες μετρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Και οι νέες μετρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Παρασκευή δείχνουν κατά τρόπο αδιαμφισβήτητο την καταλληλότητα των νερών κολύμβησης στις ακτές κοντά στο Βόλο. Δείχνουν όμως και την ανηθικότητα και την αισχρή στάση ορισμένων παραγοντίσκων της πόλης, που με τη συνδρομή μερίδας των τοπικών ΜΜΕ, «πέτυχαν» να δυσφημίσουν έστω και προσωρινά την πόλη μας, επιφέροντας νέο πλήγμα στην τοπική μας κοινωνία.

Ας συνειδητοποιήσουν επιτέλους πως με αυτό τον αισχρό τρόπο ούτε τα κοντόφθαλμα και φθηνά προσωπικά τους συμφέροντα εξυπηρετούν, πολύ δε περισσότερο δεν θολώνουν τη δική μου εικόνα ως Δημάρχου. Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, δέχομαι να υποστώ ακόμη και την πιο άδικη κριτική, αλλά ας αφήσουν επιτέλους την πόλη που την κακομεταχειρίζονται με την ηλίθια ιδέα ότι έτσι πλήττουν εμένα.

Ειδικά αυτά τα μίσθαρνα όργανα της τοπικής διαπλοκής, που κατ’ ευφημισμό αποκαλούνται και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που πρωτοστάτησαν, και συνεχίζουν, στην κατασυκοφάντηση και δυσφήμιση της πόλης, ας καταλάβουν επιπλέον ότι τα Ταμεία του Δήμου έχουν κλείσει οριστικά γι αυτά. Ας μην ταλαιπωρούνται περιμένοντας το 2019 για να επιστρέψουν και ας κατεβάσουν εγκαίρως τα ρολά.

Πρώτα από όλα έχει αντιληφθεί τον άθλιο και υπονομευτικό ρόλο τους η ίδια η κοινωνία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει