Δήλωση του νέου προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ Βόλου Δ. Βαΐτση

“Με την ψήφο τους οι νεοδημοκράτες έστειλαν ένα πολύ ηχηρό μήνυμα ανανέωσης… Συγχαρητήρια στους συνυποψηφίους για τον αγώνα που έδωσαν”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες, που προσήλθαν στις εκλογές της Δημοτικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Βόλο και όλους όσοι με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Νικητής των εκλογών είναι η παράταξή μας. Με την ψήφο τους οι νεοδημοκράτες έστειλαν ένα πολύ ηχηρό μήνυμα ανανέωσης. Η τιμητική εκλογή μου στη θέση του προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ. Βόλου με γεμίζει με την ευθύνη ώστε να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλό της Μαγνησίας και της παράταξης μας.

Είναι πλέον αποδεκτό στη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών ότι από το αδιέξοδο που έχει οδηγήσει τη χώρα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η μόνη μας ελπίδα είναι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Όλοι μαζί, με λίγα λόγια και πολύ δουλειά, θα δώσουμε το στίγμα και τις θέσεις της παράταξής μας στο Βόλο και τη Μαγνησία, ώστε να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα. Συγχαρητήρια στους συνυποψηφίους για τον αγώνα που έδωσαν.

Δημήτρης Βαΐτσης
πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Βόλου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει