Δήλωση υποψηφιότητας του Θανάση Μόρα για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όωπς έφτασε στο e-Volos.gr:

Είμαι από τους ανθρώπους που πρεσβεύω μια πολιτική νεολαία που θα αμφισβητεί, θα οραματίζεται και θα προσαρμόζεται στις σύγχρονες απαιτήσεις και προκλήσεις της κοινωνίας.

Ξεκίνησα να εκφράζομαι πολιτικά το 2003 μέσα από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αναλαμβάνοντας ρόλους στη κεντρική διοίκηση του φοιτητικού συλλόγου. Με τον τίτλο του Μηχανολόγου ΤΕ επέστρεψα στο Βόλο και ασχολήθηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας δημιουργώντας τη δική μου επιχείρηση.

Περνώντας στην ΟΝΝΕΔ εκλέχθηκα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ το 2013. Βιώνω καθημερινά την ίδια αβεβαιότητα χιλιάδων νέων προσπαθώντας να αναλάβω τη δική μου ευθύνη για ένα διαφορετικό μέλλον.

Πρώτα πρέπει να πιστέψεις ότι μπορείς να αλλάξεις κάτι και μετά να προσπαθήσεις για αυτό.

Πρόσφατα εκφράστηκα πολιτικά μέσω της κίνησης των 156 επιζητώντας ξεκάθαρη δομή και στόχευση, συγκεκριμένο πολιτικό προσανατολισμό, αναδόμηση της λειτουργίας της επιζητώντας ένα ξεκάθαρο πολιτικό στίγμα και όνειρα.

Πριν λίγο καιρό αποφασίσαμε να συμπλεύσουμε με το Βασίλη Γεωργιάδη ως πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ ανιχνεύοντας όλα αυτά τα στοιχεία που υπηρετούν το δικό μας ρόλο.

Μέσα από όλες αυτές τις εμπειρίες και τα ερεθίσματα αποφάσισα να εκδηλώσω το ενδιαφέρον μου για Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ στη Μαγνησία. Μαζί με μια δυνατή ομάδα ανθρώπων μου μας συνδέουν ίδιες πεποιθήσεις και νοοτροπία θα προσπαθήσουμε την Κυριακή να κατοπτρίσουμε ένα διαφορετικό στόχο.

Καμία νέα γενιά δεν είναι καλύτερη ή χειρότερη από την προηγούμενη ή την επόμενη μέχρι να αποδειχθεί από την ιστορία.

Μέχρι να περάσει η στιγμή μας θα επιζητούμε και θα φερόμαστε με σεβασμό αναλαμβάνοντας τη δική μας μικρή ή μεγάλη ευθύνη.

Ο δικός μας άξονας δράσης είναι να εκφράσουμε και να πιέσουμε προς μια ξεχωριστή πολιτική κατεύθυνση συμβαδίζοντας με όσους από εσάς συμφωνούν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει