Δίωρες διακοπές της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας ενόψει των διακοπών κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης που θα λάβουν χώρα την 1, 3, 7, 9 και 11-11-2011 και κατά τις ώρες 06:00 έως 08:00 επιθυμεί να ενημερώσει τους οδηγούς για τα ακόλουθα:

Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη και δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν τις εναλλακτικές διαδρομές εκτροπής της κυκλοφορίας προς Βορρά διαμέσου του Ανατολικού (παραλιακή) και του Δυτικού άξονα (Ελασσόνα) θα έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας, να σταθμεύσουν με ασφάλεια τα οχήματα τους επί της Π.Α.Θ.Ε. στο ύψος της Βιομηχανικής Περιοχής Λάρισας, αφού με μέριμνα των Υπηρεσιών Τροχαίας της Α.Δ. Λάρισας θα έχουν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα για το σκοπό αυτό.

Επίσης, οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Αθήνα και δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν τις εναλλακτικές διαδρομές της κυκλοφορίας προς Νότο διαμέσου του Ανατολικού (παραλιακή) και του Δυτικού άξονα (Ελασσόνα) θα έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας, να σταθμεύσουν με ασφάλεια τα οχήματα τους επί της Π.Α.Θ.Ε. στο ύψος των διοδίων Λεπτοκαρύας και προ διοδίων Πυργετού αφού με μέριμνα των Υπηρεσιών Τροχαίας της Α.Δ. Πιερίας θα έχουν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα για το σκοπό αυτό.

Δεδομένου δε ότι η επιλογή των εναλλακτικών διαδρομών είναι χρονοβόρα και απαιτεί τη διάνυση μεγαλύτερου αριθμού χιλιομέτρων, η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας συνιστά την επιλογή διέλευσης διαμέσου της Π.Α.Θ.Ε. με αναμονή στα προαναφερθέντα σημεία κατά το μικρό χρονικό διάστημα της διακοπής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει