Δεν έκανα το εμβόλιο, δεν θα πάρω τη σειρά κανενόςΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020, 21:39

Θα ήταν εντελώς απρεπές να λάβει το εμβόλιο προτού αυτό χορηγηθεί σε άλλους ανθρώπους που το έχουν περισσότερο ανάγκη, δήλωσε ο επικεφαλής της Pfizer Αλμπερτ Μπουρλά υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο της εταιρείας του.

Ο Αλ. Μπουρλά σε συνέντευξή του CNBC πρόσθεσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και άλλα στελέχη της Pfizer δεν πρόκειται να κλέψουν τη σειρά κανενός.

Όπως είπε, αφενός δεν είναι ο ίδιος υγειονομικός πρώτης γραμμής, αφετέρου είναι 59 ετών και με σχετικά καλή υγεία, οπότε θα ήταν εντελώς απρεπές να λάβει το εμβόλιο.

Εάν εμβολιαζόταν μπροστά στην κάμερα, είπε ακόμη, θα βοηθούσε να αυξηθεί η προθυμία των πολιτών για το εμβόλιο, αλλά τόνισε ότι κανείς από τα στελέχη και το διοικητικό συμβούλιο δεν θα προηγηθούν στη σειρά.

Ο κ. Μπουρλά παρότρυνε επίσης τους Αμερικανούς να εμπιστεύονται την επιστήμη,  και ενεθάρρυνε τους πολίτες να εμβολιαστούν όποτε είναι κατάλληλο βάσει της ηλικίας και του επαγγέλματός του».

«Πρόκειται για ένα εμβόλιο που αναπτύχθηκε χωρίς καμία έκπτωση από μία εταιρία με διαπιστευτήρια 171 ετών», είπε ακόμη ο CEO της Pfizer.

Πηγή: CNBC


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020, 21:43Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει