«Δεν είναι εύκολο να έχεις κορωνοϊό και να ζεις με τον Τζάστιν Τριντό»

Το να έχει νοσήσει από τον νέο κορωνοϊό και να ζει κάτω από την ίδια στέγη με τον πρωθυπουργό του Καναδά και τρία μικρά παιδιά δεν «ήταν πραγματικά εύκολο», αφηγήθηκε την Τρίτη η σύζυγος του Τζάστιν Τριντό, που έχει αναρρώσει από τα τέλη Μαρτίου.

«Ο σύζυγός μου εργαζόταν από τις 7 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ στο γραφείο του, επομένως ήμουν εγώ με τα παιδιά και έπρεπε να προσέχω πάρα πολύ», λέει η Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό στο Radio-Canada.

«Ήμουν μόνη με τα παιδιά, έπρεπε να τηρώ τους κανόνες αποστασιοποίησης, φόραγα γάντια, μάσκα και τα πάντα, όμως δεν ήταν εύκολο» σημειώνει.

Ο Τζάστιν Τριντό τέθηκε σε αυτο-απομόνωση με την οικογένειά του στην επίσημη κατοικία Rideau Cottage στην Οτάβα (Οντάριο), μετά την ανακοίνωση ότι η σύζυγός του προσβλήθηκε από τον ιό τη 12η Μαρτίου, έπειτα από ένα ταξίδι στο Λονδίνο.

Η ασθένεια με «χτύπησε σκληρά για μία και πλέον εβδομάδα», περιγράφει η Γκρεγκουάρ Τριντό, η οποία είχε «χάσει την αίσθηση της όσφρησης και της γεύσης», ενώ υπέφερε επίσης από «κεφαλαλγίες, πόνους σε όλο της το σώμα, καούρες και ναυτία».

Όταν η παρουσιάστρια ρωτάει την Πρώτη Κυρία του Καναδά εάν φοβήθηκε ότι θα κόλλαγε τον πρωθυπουργό μιας χώρας της G7, εκείνη ξεσπάει σε γέλια: «Γελάω, όμως δεν ήταν αστείο. Πιστεύω ότι σε όλες τις οικογένειες, προσπαθούμε να το διαχειριστούμε, κατόπιν υπάρχει κι η τήρηση των αποστάσεων».

«Όμως, μετά από αυτό, κατάφερα να σηκωθώ στα πόδια μου. Και τα παιδιά, πιστεύω ότι τους τροφοδοτήσαμε με πολλή από την ενέργειά μας» συμπλήρωσε.

Έχοντας αναρρώσει επισήμως από τις 28 Μαρτίου, η Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό, λέει ότι ξαναβρίσκει την όσφρηση και τη γεύση της, αν και θεωρεί ότι «δεν είναι όπως πριν».

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει