Δεν ισιώνουν πουθενά οι νέες BMW M3 και M4


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020, 08:01

Δύο απολαυστικά αυτοκίνητα. Δύο ονειρικά τετράτροχα που κάθε οδηγός θα ήθελε να έχει στην κατοχή του. Πανίσχυρα, πολυτελή, τεχνολογικά προηγμένα και με εκπληκτικές επιδόσεις.

Οι νέες M3 Sedan και M4 Coupe αναμένονται στις αγορές της Ευρώπης τον Μάρτιο του 2021. Σύμφωνα με τη BMW, προάγουν τον απαράμιλλο συνδυασμό αγωνιστικών επιδόσεων και άριστης καθημερινής χρηστικότητας σε ένα εντελώς καινούριο επίπεδο, ενθουσιάζοντας όσους βρίσκονται πίσω από το τιμόνι.

Για να δείξει πόσο χαρισματικά είναι τα οχήματα, η βαυαρική φίρμα δημιούργησε ένα εντυπωσιακό video. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο λιμάνι Luka Koper της Σλοβενίας ένα βροχερό βράδυ.

Το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό, αλλά οι Markus Flasch και Ede Weihretter δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Τουναντίον το χάρηκαν ιδιαίτερα, ντριφτάροντας χωρίς όριο με τις M3 και M4. Όπως ανέφεραν οι δύο επαγγελματίες, το sport sedan μοντέλο είναι πιο ευχάριστο και το sport coupe πιο απόλυτο και γρήγορο.

Θυμίζουμε ότι, τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται από τον εξακύλινδρο 3.0 M TwinPower Turbo κινητήρα και προσφέρονται σε δύο εκδόσεις. Η απλή αποδίδει 480 ίππους και 550 Nm ροπής, ενώ η Competition αγγίζει τους 510 ίππους και τα 650 Nm ροπής.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020, 08:01

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει