«Δεν μας άφησαν κανένα περιθώριο οι Ρώσοι»Η πορεία της Εθνικής μας ομάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ ολοκληρώθηκε στη φάση των «16», καθώς δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στη Ρωσία, η οποία επικράτησε εύκολα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με 3-0 σετ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στην ανωτερότητα των Ρώσων. Δεν μας άφησαν το παραμικρό περιθώριο να μπούμε μέσα στο παιχνίδι και το μπλοκ τους ήταν κυρίως το στοιχείο που μας περιόρισε και δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

-Η σοβαρότητα που επέδειξαν από την αρχή ως το τέλος οι αντίπαλοί μας είναι κι ένα δείγμα για το πόσο μας υπολόγιζαν μετά την εικόνα που δείξαμε στην Α’ φάση της διοργάνωσης;

«Δεν το γνωρίζω, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι περιμέναμε τη Ρωσία να είναι πολύ συγκεντρωμένη. Περιμέναμε ότι θα έκανε ένα από τα καλύτερα της παιχνίδια γιατί ξεκινούν τα νοκ άουτ ματς και δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους, ειδικά στις μεγάλες ομάδες. Έτσι οι Ρώσοι αντιμετώπισαν αυτό το παιχνίδι όπως ακριβώς έπρεπε».

-Αισθάνεσαι ότι σήμερα ίσως δεν φτάσαμε στο υψηλότερο σημείο της απόδοσης μας. Ότι ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε κοντράρει λίγο παραπάνω;

«Όχι… Και σήμερα είχαμε μια απόδοση που μπορεί να μη μεταφράστηκε σε πόντους, αλλά η προσπάθεια μας ήταν στον μέγιστο βαθμό. Πραγματικά το σκορ έμεινε χαμηλά λόγω της μεγάλης ικανότητας και της προσήλωσης της ρωσικής ομάδας. Μπορούμε να πούμε ότι αυτή είναι και η διαφορά με το κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου βόλεϊ».


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 23:13

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει