«Δεν υπάρχει Ευρωπαϊκή Ένωση και η περιβόητη ευρωπαϊκή αλληλεγγύη είναι ένα κενό γράμμα»Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020, 10:27

Σε ανακοίνωση της η Ελληνική Λύση σχετικά με τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. αναφέρει τα εξής: 

«Άλλη μία αποτυχία της Ελληνικής κυβέρνησης προσμετράται στο ίδιο αποτυχημένο έργο της, αφού όχι μόνο δεν κατάφερε να πείσει την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιβάλει κυρώσεις, αλλά η ίδια πίστευε ότι θα μπορούσε να το κάνει!

»Δυστυχώς η κυβέρνηση είναι εκτός τόπου και χρόνου. Όταν δεν μπορείς να αξιολογήσεις τα τεράστια συμφέροντα των ευρωπαϊκών χωρών στην Τουρκία και όταν δεν γνωρίζεις τα βασικά, ότι δηλαδή δεν υπάρχει άρθρο που να επιβάλλει κυρώσεις σε χώρες για το εμπόριο όπλων, τότε πέρα από ανίκανος είσαι και αδαής.

»Όλη η ιστορία αποτυπώνεται στην τελευταία παράγραφο του κειμένου που αναφέρει ότι “πρέπει να αναμένουμε την εκλογή του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών για να ληφθούν αποφάσεις”! Όπερ σημαίνει αυτό που υποστηρίζει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: Δεν υπάρχει Ευρωπαϊκή Ένωση και η περιβόητη “Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη” είναι ένα κενό γράμμα. Επιβεβαιώνει δεν τον ισχυρισμό μας ότι είμαστε μόνοι».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020, 10:40Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει