«Δεν υπάρχει λόγος να ζω και να βασανίζω τους γονείς μου»: Τα μηνύματα-σοκ της 23χρονης που αυτοκτόνησε στην Πάτρα


Αυτοχειρία ήταν ο θάνατος της 23χρονης φοιτήτριας από την Πτολεμαΐδα, το Σάββατο (04/11) το απόγευμα, στην Πάτρα.

Τα μηνύματα που βρήκαν οι αστυνομικοί στο κινητό της κοπέλας, σύμφωνα με το pelop.gr, επιβεβαιώνουν την αρχική εκτίμηση των υπευθύνων της ΕΛ.ΑΣ. ότι η 23χρονη «βούτηξε» από τον 5ο όροφο του διαμερίσματός της στην πολυκατοικία, όπου διέμενε, στην οδό Χαραλάμπη και Καρατζά στα Ψηλά Αλώνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άνδρες της Ασφάλειας και του Β’ Αστυνομικού Τμήματος, μόλις ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν, έσπευσαν στον χώρο και αφού, οι γιατροί και διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν τον ακαριαίο θάνατο της κοπέλας, μπήκαν με τη βοήθεια κλειδαρά στο διαμέρισμά της.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου της Δευτέρας», βρήκαν τρία κουτιά με αντικαταθλιπτικά χάπια, αλλά αυτό που πιστοποίησε την αυτοκτονία ήταν τα μηνύματα της κοπέλας στο viber και στο messenger σε δικά της πρόσωπα.

«Δεν υπάρχει λόγος να ζω άλλο και να βασανίζω τους γονείς μου, αφού δεν μπορώ να γίνω καλά… Δεν υπάρχει λόγος να χαλάνε άλλα λεφτά χωρίς λόγο…» ήταν ένα από τα τραγικά μηνύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κοπέλα, όπως έλεγε ανώτατο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. στην «ΠτΔ», αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και δυστυχώς σε μια έξαρση πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της μ’ αυτό τον τραγικό τρόπο, πηδώντας στο κενό από τον 5ο όροφο.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας, σοκαρισμένοι, αντίκρισαν την κοπέλα χωρίς τις αισθήσεις της στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, ενημέρωσαν άμεσα ΕΛ.ΑΣ. και ΕΚΑΒ, αλλά ήταν πλέον πολύ αργά. Λίγη ώρα μετά, αστυνομικός ενημέρωσε τους γονείς της φοιτήτριας για το συμβάν.

Πηγή: pelop.grZougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει