Δεν φεύγει από την Μπαρτσελόνα ο Μέσι!


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020, 23:01

Δεν αλλάζει γνώμη η Μπαρτσελόνα και εμμένη στη θέση της, καθώς δεν διαπραγματεύεται την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι!

Αυτό διαμήνυσε στον πατέρα και ατζέντη του Αργεντινού, Χόρχε Μέσι, ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου στην μεταξύ τους συνάντηση που είχαν σήμερα.

Μία συνάντηση που είχε διάρκεια λίγο παραπάνω από 2 ώρες και εκτός από τον πρόεδρο των Καταλανών, έδωσαν το παρών ο πατέρας του Μέσι, ο αδερφός του και ο Χαβιέρ Μπόρδας, ένας εκπρόσωπος που βρίσκεται κοντά στον αθλητισμό αλλά και στην οικογένεια του Αργεντινού.

Τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι και οι συζητήσεις που έγιναν είχαν μεγάλη απόσταση και δεν συνέκλειναν σε καμία στιγμή μεταξύ τους.

Ο Μπαρτομέου υποστήριξε για ακόμη μια φορά πως η ρήτρα στο συμβόλαιο του Μέσι να φύγει από την ομάδα έληξε στις 10 Ιουνίου και δεν διαπραγματεύονται την αποχώρησή του από τους Καταλανούς, γιατί είναι η κολώνα και του νέου πρότζεκτ που δημιουργείται από τον Ρόναλντ Κούμαν!

Από πλευράς Λιονέλ Μέσι έγινε γνωστό πως η απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα είναι δεδομένη και δεν αλλάζει. Παράλληλα, συνεχίζουν να αυξάνονται οι φήμες που λένε ότι ο Αργεντινός θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα εξηγήσει όλους τους λόγους που τον ωθούν στην πόρτα της εξόδου.

Πηγή: sport-fm.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020, 23:06

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει