Δημοπρατείται η ανακατασκευή του κλειστού «Καπαγέρωφ» στον ΠειραιάΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020, 18:13

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ανακατασκευή του ιστορικού κλειστού γυμναστηρίου «Πέτρος Καπαγέρωφ» στον Πειραιά, μετά την ομόφωνη έγκριση της δημοπράτησής του, από την Οικονομική Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής. Για το έργο, προϋπολογισμού 8,5 εκατ. ευρώ, έχει υπογραφεί από το 2019 Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Υφυπουργείου Αθλητισμού, του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Αγίου Κοσμά και της Περιφέρειας Αττικής. Οι τεχνικές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά συνεργάστηκαν προκειμένου να εκδοθούν οι αναγκαίες αδειοδοτήσεις και να εκπονηθούν οι απαραίτητες Μελέτες.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, επισήμανε: «Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Αττικής και τον φίλο Γιώργο Πατούλη, με τον οποίο συνεργαζόμαστε άριστα, για τη δημοπράτηση αυτού του έργου πνοής, που έπρεπε εδώ και πολλά χρόνια να έχει δρομολογηθεί και να έχει τελειώσει. Όπως έχω ξαναπεί, εμείς δεν λέμε μόνο, αλλά κάνουμε. Και με τις πράξεις μας αποδεικνύουμε καθημερινά το μέλημά μας για την ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού. Μπράβο και στη διοίκηση, αλλά και τους εργαζομένους στον Άγιο Κοσμά που εργάζονται συνεχώς για την αναβάθμιση όλων των εγκαταστάσεων και την εξυπηρέτηση αθλητών και αθλουμένων».

«Οι Πειραιώτες, αλλά και όλοι όσοι ασχολούνται με την αθλητισμό, γνωρίζουν την ιστορία του “Παπαστράτειου”, το οποίο είναι συνδεδεμένο με την εξέλιξη του αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ στον Πειραιά» δήλωσε με τη σειρά του ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, και πρόσθεσε: «Βούλησή μας είναι σημαντικοί αθλητικοί χώροι, όπως ο συγκεκριμένος, να αποτελέσουν πόλο έλξης των νέων παιδιών. Με την ολοκλήρωση της ανακατασκευής του έργου οι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα άθλησης και ψυχαγωγίας σε ένα λειτουργικό και σύγχρονο γυμναστήριο».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020, 18:15Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει