Δημοτική Αρχή Βόλου: Ο Φώτης Λαμπρινίδης ο πιο άχρηστος και ανίκανος αντιδήμαρχος που πέρασε ποτέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Προκλητικός και αναιδής ο καταγεγραμμένος, πια, στην Ιστορία σαν ο πιο άχρηστος και ανίκανος αντιδήμαρχος που πέρασε ποτέ από την πόλη, ο Φώτης Λαμπρινίδης, συνεχίζει να δημοσιοποιεί αρλούμπες, προσπαθώντας να γίνει αρεστός στην προϊσταμένη του και να τον κρατήσει στη ομαδούλα που απέμεινε.

Ενοχλήθηκε τώρα γιατί συνεχίζουμε να παράγουμε έργο, που όμοιό του δεν είχε δει η πόλη όλες τις τελευταίες δεκαετίες, όπως η τοποθέτηση ελαστικών ταπήτων στις διαβάσεις του ΟΣΕ. Και διεκδικεί την πατρότητα του έργου γιατί – κατά πως λέει – αυτοί το σκέφτηκαν. Χωρίς να απαντά, όμως, πειστικά και αξιόπιστα (και που να βρουν δηλαδή την αξιοπιστία;) γιατί επί τόσα χρόνια δεν το εκτέλεσαν.

Σε κάθε περίπτωση δημόσιος διάλογος με τα υπολείμματα του πιο φαύλου πολιτικού παρελθόντος που βίωσε ο Βόλος δεν χωρεί. Ο λαός έταξε τον καθένα μας εκεί που του πρέπει. Εκείνον στη λήθη και στην αφάνεια, λόγω της ανυπαρξίας και της μνημειώδους ανικανότητάς του, κι εμάς στο τιμόνι της πόλης για να την οδηγήσουμε μπροστά. Ας κλάψει τουλάχιστον ευπρεπώς και αξιοπρεπώς σε πρόθυμους ώμους και ας μην υποβαθμίζει την δημόσια αισθητική με την θλιβερή πολιτική του παρουσία. Ναι, είναι αξιολύπητος, αλλά για την πολιτική του διαδρομή, που η πόλη θέλει να ξεχάσει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει