Διάσημες παρουσίες στην παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη ΚαρράΤο βράδυ της Πέμπτης ήταν μία ξεχωριστή βραδιά για τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Από την αποθέωση της Ανατολής… στο χειροκρότημα της Δύσης», όπου τα έσοδα μάλιστα θα διατεθούν για τη δημιουργία της Στέγης του Τραγουδιστή.

Ο τραγουδιστής είχε στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους στενούς του συνεργάτες.

Ανάμεσα στους φίλους που τίμησαν τον Βασίλη Καρρά με την παρουσία τους ήταν η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη, με τις οποίες συνεργάζεται στην Ιερά Οδό, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Χρήστος Χολίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης και πολλοί άλλοι.

Είναι 141 τραγούδια γραμμένα «με λόγια καθημερινά», που περιλαμβάνονται στο νέο βιβλίο του δημοφιλούς καλλιτέχνη, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία. Στο βιβλίο γίνεται αναλυτική καταγραφή της σπουδαίας καλλιτεχνικής διαδρομής του Βασίλη Καρρά καθώς και άγνωστων πτυχών της δημιουργικής του έκφρασης. Επιπλέον, περιλαμβάνονται οι στίχοι όλων των τραγουδιών που έγραψε και ερμήνευσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης και φωτογραφικό άλμπουμ από την 40χρονη πορεία του, στο χώρο της μουσικής.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο govastileto.gr…

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019, 07:52

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει