Διήμερη επίσκεψη Πρ. Παυλόπουλου στον ΛίβανοΕπίσημη διήμερη επίσκεψη στον Λίβανο θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας του Λιβάνου, Μισέλ Αούν, την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Πέμπτη στις 11.50, ο κ. Παυλόπουλος θα έχει κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Λιβάνου και στη συνέχεια θα προβούν σε κοινές δηλώσεις στα ΜΜΕ. Αμέσως μετά θα παρακαθήσει σε επίσημο γεύμα, παρατιθέμενο προς τιμήν του από τον Πρόεδρο του Λιβάνου.

Ακολούθως, ο κ. Παυλόπουλος θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό του Λιβάνου, Σαάντ Χαρίρι, ενώ αμέσως μετά θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο των Μαρτύρων. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί την φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς».

Κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψής του στον Λίβανο, την Παρασκευή 12 Απριλίου, ο κ. Παυλόπουλος θα μεταβεί στην κοινότητα Μπαλαμάντ, όπου θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Αντιοχείας, Ιωάννη Ι, ο οποίος και θα τον παρασημοφορήσει με το «Παράσημο Αποστόλων Πέτρου και Παύλου».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019, 13:30

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει