Διακόπηκε για αύριο Τρίτη η δίκη του «ψευτογιατρού» μετά τη διαμαρτυρία των συνηγόρων για την αίθουσαΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021, 11:16

Εν μέσω έντονων διαμαρτυριών από τους συνηγόρους για την ακαταλληλότητα της δικαστικής αίθουσας για να διεξαχθεί η διαδικασία σε συνθήκες έξαρσης της πανδημίας, διακόπηκε για αύριο Τρίτη η δίκη του «ψευτογιατρού» στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Οι δικηγόροι δήλωσαν με σαφήνεια πως θα αποχωρήσουν αν συνεχιστεί η δίκη στη συγκεκριμένη αίθουσα και δε βρεθεί λύση για να μεταφερθεί σε μεγαλύτερη.

«Δεν μπορεί να υποχρεώνει ένα δικαστήριο να γίνεται μια δίκη σαν να είμαστε σε περίπτερο. Πως να καθίσουμε όχι κανόνες υγιεινής, είμαστε κίνδυνος ο ένας για τον άλλο. Θα αποχωρήσουμε όχι από ιδιοτροπία, αλλά για λόγους αναγκαιότητας. Η αίθουσα δεν κάνει ούτε για δημοσίευση διαθηκών. Εμείς θα απευθυνθούμε στη διοίκηση του Πρωτοδικείου. Είμαι 76 ετών να μείνω όρθιος και να δικάσω; Είναι ζήτημα πολιτισμού. Δεν είναι περίπτερο να περνάμε να παίρνουμε και να φεύγουμε» ανέφερε ο Βασίλης Δημακόπουλος, συνήγορος εκ των κατηγορουμένων.

Από την άλλη πλευρά, ο 48χρονος “ψευτογιατρός”, συνέχισε να προκαλεί, επιμένοντας πως …δεν είχαν ελπίδα οι ασθενείς που τον εμπιστεύτηκαν!!! «Θα πω τα πάντα όταν έρθει η ώρα. Γι’ αυτούς που έγιναν καλά δεν θα ασχοληθείτε; Οφείλω πολλές συγγνώμες και θα τις πω εκεί που πρέπει. Οι ασθενείς ήταν τελικού σταδίου και δεν είχαν άλλη θεραπεία και έρχονταν σε μένα για θεραπεία με βότανα.»

Μετά τη διακοπή της δίκης ο κατηγορούμενος πήρε το δρόμο για τα δικαστήρια της Ευελπίδων καθώς έχει κληθεί σε απολογία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, με βάση τη δεύτερη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του. Για την υπόθεση αυτή αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί. 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021, 11:16Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει