Διατροφικές συμβουλές για το εορταστικό τραπέζι


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 1 Μαρτίου 2020, 10:33

Οι τροφές που συνήθως καταναλώνουμε την Καθαρά Δευτέρα είναι στη βάση τους υγιεινές και θρεπτικές.

Θαλασσινά, όσπρια και λαχανικά πρωταγωνιστούν στις επιλογές μας γεμίζοντας ένα τραπέζι που μυρίζει Ελλάδα!

Ωστόσο για να απολαύσετε στο έπακρο όλες τις νοστιμιές καλό θα ήταν να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές….

Περισσότερα στο govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 1 Μαρτίου 2020, 10:33

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει