Διαφάνεια στα στοιχεία που στηρίζονται τα μέτρα περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊούΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2021, 23:59

Ελλιπή τεκμηρίωση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, κατήγγειλε στη συζήτηση που έγινε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αντώνης Μυλωνάκης.

“Ο κ. Χαρδαλιάς, δεν κοιμάται το βράδυ, διότι όταν βλέπει αυτά τα πράγματα, σου λέει «τι θα το πρωτοκάνω;». Είναι δυνατόν, να πηγαίνει ένας άνθρωπος από μέρος σε μέρος και να λέει «τώρα θα κλείσω αυτό, αποφασίζω και διατάσσω lockdown»; ‘Ασε που μάθαμε τους αγγλικούς όρους. ‘Αμα ρωτήστε τους συγγενείς σας, κύριε καθηγητά, τους απλούς πολίτες, ούτε lockdown ξέρανε, ούτε click away ξέρανε. Έχει τρελαθεί ο κόσμος. Κλείσου μέσα. Όχι, μην κλείνεσαι. Τώρα περισσότερα κρούσματα. Μα, αύριο λιγότερα κρούσματα. Τί είναι αυτά τα πράγματα; Πόσα τεστ γίνονται ημερησίως; Σε ποιους ανθρώπους; Είναι διαφορετικοί οι άνθρωποι αυτοί που κάνουν τα τεστ ή οι ίδιοι και οι ίδιοι; Δηλαδή, στα νοσοκομεία οι γιατροί κάνουν 10 -15 τεστ ο καθένας. Αυτοί είναι μέσα στα 4 εκατομμύρια ή είναι 4 εκατομμύρια διαφορετικοί άνθρωποι που έχουν κάνει τεστ; ‘Αλλο το ένα, άλλο το άλλο. ‘Αλλο να κάνεις 100 τεστ την ημέρα και να βγάλεις πέντε θετικούς και άλλο να κάνεις 10.000 τεστ την ημέρα, σε 10.000 διαφορετικούς ανθρώπους, για να δεις τι γίνεται”, είπε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης και υπογράμμισε ότι δεν έχει γίνει τίποτα για το φάρμακο αντιμετώπισης του κορωνοϊού. “Υπάρχουν φάρμακα και στην Αμερική και τον Καναδά. Ξαφνικά, δεν υπήρχε τίποτα, παρά μόνο ένα εμβόλιο. Αυτό το σόου, όλων σας, όσων κάνατε εμβόλιο, ήταν απαράδεκτο. Να βγαίνετε μπροστά στις κάμερες, να σηκώνετε το μπράτσο, για να φαίνεται στον κόσμο ότι κάνετε εμβόλια. Γιατί; Για να παρασύρουμε τον κόσμο και να πούνε «Α! Ο πρωθυπουργός έκανε εμβόλιο, άρα, κάνε το κι εσύ». «Α! Ο κ. καθηγητής, έκανε εμβόλιο, άρα κάνε το κι εσύ». Γιατί αυτή η υποχρεωτικότητα; Γιατί αυτή η προπαγάνδα;”.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021, 00:01Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει