Διενέργεια αιμοδοσίας από το Δικηγορικό σύλλογο Βόλου και το σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Αιμοδοσία, για τη δημιουργία τράπεζας αίματος με τη διακριτική επωνυμία «ΘΕΜΙΣ ΖΩΗ» πραγματοποιούν ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου και ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Βόλου με την παρουσία κινητής μονάδας αιμοληψίας στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2014 από ώρα 9π.μ. μέχρι 13.

Οι κατά καιρούς εκκλήσεις για χορήγηση αίματος σε δικηγόρους και δικαστικούς υπαλλήλους που είχαν ανάγκη μετάγγισης, κατέστησαν επιτακτική τη δημιουργία τράπεζας αίματος. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η άμεση διάθεση αίματος, χωρίς κανείς ν΄ αγωνιά για το πού και το πώς θα το βρει. Οι δικηγόροι και οι δικαστικοί υπάλληλοι, άτομα ευαισθητοποιημένα , γνωρίζουν ότι η αιμοδοσία είναι πράξη ευαισθησίας, πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης. Ότι δίνει την ικανοποίηση της προσφοράς ωφελώντας τον ίδιο τον οργανισμό μας.

Υπενθυμίζουμε ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να γίνει αιμοδότης, εφ΄όσον είναι υγιής κι έχει ηλικία 18-64 ετών, δίνοντας, αν θέλει, αίμα μέχρι και 3 φορές το χρόνο εφοδιαζόμενος με ταυτότητα αιμοδότη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει