Διευκρινίσεις της MIG για την πώληση της συμμετοχής της στη Vivartia


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020, 11:01

Στην έγκριση των μετόχων της MIG θα τεθεί οποιαδήποτε συμφωνία που θα αφορά στην πώληση της συμμετοχής της στη Vivartia. Αυτό διευκρινίζεται, μεταξύ άλλων, σε σημερινή ανακοίνωση της MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι τη 17/9/2020 η MIG ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό ότι, κατόπιν δεσμευτικής προσφοράς των επενδυτικών κεφαλαίων της CVC CAPITAL PARTNERS για την αγορά του συνόλου της συμμετοχής της στη VIVARTIA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο της MIG αποφάσισε να παραχωρήσει στη CVC περίοδο αποκλειστικότητας για τη διαπραγμάτευση και ολοκλήρωση συμφωνίας έως και την 6/11/2020.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, «κατά την διάρκεια της περιόδου αποκλειστικότητας η MIG θα διαπραγματευθεί με γνώμονα το εταιρικό συμφέρον την κατάρτιση συμφωνίας με όρους που θα κριθούν ως εύλογοι και δίκαιοι από τα αρμόδια όργανα της εταιρείας με τη συνδρομή εξειδικευμένου χρηματοοικονομικού συμβούλου. Οποιαδήποτε συμφωνία θα τεθεί στην έγκριση των μετόχων της εταιρείας».

Τέλος, η MIG εφιστά την προσοχή του επενδυτικού κοινού στις αδικαιολόγητες διακυμάνσεις της τιμής της μετοχής στο Χρηματιστήριο Αθηνών και επαναλαμβάνει ότι το επενδυτικό κοινό θα πρέπει να βασίζει τις επενδυτικές αποφάσεις του αποκλειστικά στις επίσημες ανακοινώσεις της εταιρείας.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020, 11:02

Πηγή: euro2day.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει