Δομοκός: Συνελήφθησαν δύο γυναίκες που προσπάθησαν να περάσουν ηρωίνη στις φυλακές


Συνελήφθησαν δύο γυναίκες, μια Ελληνίδα 30 ετών και μια 40 ετών, οι οποίες σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, προσπάθησαν να περάσουν ναρκωτικά, στους κρατούμενους που επισκέφτηκαν.

Στο πρώτο περιστατικό η 30χρονη, κατελήφθη να έχει σε σάκο που προοριζόταν για γνωστό βαρυποινίτη – που εμπλέκεται μεταξύ άλλων σε φόνους και ληστείες, που έχουν απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη – 16 αυτοσχέδιες συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού μικτού βάρους 116,7 γραμμαρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ναρκωτικά ήταν επιμελώς κρυμμένα στις ραφές του σάκου. Η 30χρονη σύμφωνα με τον συνήγορό της, δεν αποδέχτηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι άγνωστο προς αυτήν άτομο της είχε δώσει το σάκο χωρίς να γνωρίζει τι περιέχει. Αντίθετα ο 38χρονος κρατούμενος, που επισκέφθηκε, παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά προοριζόταν για κείνον.

Ανακριτής και Εισαγγελέας συμφώνησαν για την προφυλάκιση της συλληφθείσας.

Αντίθετα, ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας της μια φορά το μήνα, αφέθηκε η 40χρονη συλληφθείσα που κατελήφθη στο επισκεπτήριο με 12,7 γραμμάρια ηρωίνης κρυμμένα σε πετσέτα. Τα ναρκωτικά φαίνεται ότι προορίζονταν για δύο Αλβανούς κρατούμενους που εκτίουν ισόβια και ποινή κάθειρξης αντίστοιχα ,στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: lamiareport.grZougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει