«Δούρου και Πατούλης αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος»Προκειμένου να αποδείξει ότι «η Περιφέρεια Αττικής, στα σωστά χέρια, μπορεί να αποτελέσει όχημα ανάπτυξης», δηλώνει ότι επιθυμεί να επανεκλεγεί στη διοίκηση της Περιφέρειας ο Γιάννης Σγουρός σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Crash».

Για τους συνυποψήφιους του, τη Ρ. Δούρου και τον Γ. Πατούλη, εκτιμά ότι αποτελούν τις δύο όψεις του αυτού νομίσματος, «το στερεότυπο του κομματικού υποψηφίου».

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις της Ρ. Δούρου μετά την άσκηση των ποινικών διώξεων, ο κ. Σγουρός αναφέρει ότι οι «θέσεις διοίκησης έχουν ευθύνες». Χαρακτηρίζει «απεριόριστες» τις δυνατότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Και «αναμφίβολα «κάποιοι θα επιχειρήσουν να τα χρησιμοποιήσουν προπαγανδιστικά, ανακυκλώνοντας fake news, με ψεύτικους λογαριασμούς» κ.λπ. τονίζοντας ότι δεν θα τους ακολουθήσει καθώς «ανάμεσα στα trolls και τους πολίτες θα προτιμήσω τους πολίτες».

Απαντώντας στο τι ζητά από τους πολίτες της Αττικής δηλώνει ότι επιθυμεί «μεγαλύτερη και μαζικότερη δυνατή στήριξη των πολιτών από τον πρώτο γύρο οπότε και θα διαμορφωθούν οι συσχετισμοί στο περιφερειακό συμβούλιο, για να μπορέσουμε να διοικήσουμε την περιφέρεια με ισχυρή και καθαρή φωνή».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019, 15:27

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει