Δράσεις για καθαρισμούς και την αφαίρεση των γκράφιτι


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019, 16:54

Η Περιφέρεια Aττικής με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θα συμβάλει στην καταπολέμηση του οπτικού βανδαλισμού σημείων αρμοδιότητάς της, τόνισε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης αργά τη νύχτα από την πεζογέφυρα του Κολλεγίου Αθηνών, στη λεωφόρο Κηφισιάς, παρακολουθώντας τις εργασίες καθαρισμού των γκράφιτι από τα παγκάκια και τις τζαμαρίες.

Ο περιφερειάρχης ζήτησε να προχωρήσει η διαδικασία για την αποκατάσταση του φωτισμού της γέφυρας η οποία βρίσκεται στα όρια Ψυχικού – Φιλοθέης και είναι η πρώτη σε χρήση γέφυρα στην Αττική, η οποία συντηρείται από την Περιφέρεια και χρησιμοποιείται από χιλιάδες κόσμο και κυρίως από μαθητές.

«Όπως πράξαμε με τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, έτσι θα δράσουμε και για την καταπολέμηση του οπτικού βανδαλισμού», τόνισε ο κ. Πατούλης, προσθέτοντας, πως στόχος είναι οι πολίτες να ζουν σε ένα περιβάλλον ευπρέπειας και ασφάλειας.

Τις εργασίες παρακολούθησαν η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Κολλεγίου Αθηνών, Μαρία Δουμάνογλου και η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, η οποία σημείωσε πως επιθυμία είναι, η διατήρηση της γέφυρας σε άριστη κατάσταση, τόσο για την αρχιτεκτονική αξία της όσο και για τις ανάγκες που καλύπτει.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019, 16:54

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει