Δραστηριότητες και νέες συνθέσεις για Δ.Σ. και Ε.Ε. για το Σύλλογο Γυναικών Ν. Αγχιάλου

Αναλυτικά οι συνθέσεις του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στις 23 Δεκεμβρίου 2016 ο Σύλλογος Γυναικών σε συνεργασία με τους Συλλόγους, Αθλητικό Σύλ. Πύρασο, Ένωση Επαγγελματιών, Σύλλογο η Δημητριάδα, Γονέων & Κηδεμόνων 1ου &2ου Δημ. Σχολείων, Ερασιτεχνών Αλιέων, Εν Θεσσαλία Οξυωτών & Φιλοπρόοδο Σύλλογο, διοργάνωσαν Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή στο Αμφιθέατρο του Δράγνειου Δημαρχιακού Μεγάρου.

Η Πρόεδρος του Συλ. Γυναικών εκπροσωπώντας όλους τους Συλλόγους, καλωσόρισε τους μικρούς μας φίλους και τους συνοδούς τους, προλογίζοντας ότι τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης και είναι ευκαιρία να αναθερμάνουμε στη καρδιά μας την αληθινή και γνήσια αγάπη που έφερε ο Ιησούς Χριστός σε όλο τον κόσμο ανεξαιρέτως.

Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό και ευχές η παρευρισκόμενη Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας κα Μποντού – Τοκαλή Γιούλη.

Η γιορτή άρχισε με τη παιδική χορωδία του Φιλοπρόοδου Συλλόγου που διήυθυνε η μαέστρος κα Χαρά Σταυράκη, με εορταστικά και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, σε σενάριο και σκηνοθεσία του μικρού Πάρη Αγγελαδάκη. Στη συνέχεια διασκέδασαν με την ομάδα του γνωστού μάγο-Ματζέλο με μια σειρά από παιχνίδια και μαγικά κόλπα.

Στο τέλος της εκδήλωσης εμφανίστηκε και ο Αι-Βασίλης μοιράζοντας δώρα σε όλα τα παιδιά και προσφέρθηκαν γλυκίσματα σε μικρούς και μεγάλους.

unnamed.jpg

Ο Σύλλογος Γυναικών στις 22 Ιανουαρίου έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα με τις ευλογίες και τις ευχές των πατέρων Αθανασίου Μακαντάση και Γεωργίου Κουρκουβάτη για ένα ευτυχές και υγιές νέο έτος και το Δ.Σ. συμβολικά τους προσέφερε από ένα όμορφο χειροτεχνημένο μπουκάλι με κρασί.

Η Πρόεδρος Καρανικόλα Χριστίνα εκ μέρους του Δ.Σ. και της Ε.Ε. ευχήθηκε για το νέο έτος υγεία, αγάπη, ευημερία και να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο προβληματικό το 2017.

Στη συνέχεια ανακοίνωσε το τέλος της διετούς θητείας του Δ.Σ. και της Ε.Ε. και προέβη σε απολογισμό των δραστηριοτήτων του Συλλόγου και η ταμίας κα Παπαγεωργίου – Μπογιατζή σε οικονομικό απολογισμό.

Τέλος, βάσει του καταστατικού, πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση με Πρόεδρο τη κα Ζιώγα Ευαγγελία, η οποία προέβη στην εκλογή της εφορευτικής επιτροπής, για τη διεξαγωγή των εκλογών εντός δέκα ημερών.

Η εκδήλωση είχε μεγάλη συμμετοχή από τα μέλη του Συλλόγου και ικανοποιήθηκαν αρκετά από το μικρό μενού που απολαύσανε.

unnamed2.jpg

Στις 29 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή και σύμφωνα με το καταστατικό, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου Γυναικών και προέκυψε η κάτωθι νέα σύνθεση Δ.Σ. και η νέα Ε.Ε.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Καρανικόλα Χριστίνα – Πρόεδρος
Αχτσόγλου Σταματία – Αντιπρόεδρος
Παπαναστασίου Βιβή – Γραμματέας
Μπογιατζή – Παπαγεωργίου Στέλλα – Ταμίας
Φλαμουρίδη – Παπατζέλου Δέσποινα – Αναπληρώτρια Γραμματέας
Ερρινάκη – Χαρίση Σμαρώ – Αναπληρώτρια Ταμίας
Σαμακοβλή Ελένη – Υπεύθυνη Πολιτιστικών

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πίνα – Πολυβρόχου Αμαλία – Πρόεδρος
Πετρίδη Βαλασία – Μέλος
Αιμονιώτου Σταυρούλα – Μέλος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει