Δρόμοι Συνεργασίας: Μέσα στο γλυκό καλοκαιράκι
να πάμε κρουαζιέρα στα νησιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Αν ήταν το γνωστό τραγούδι του Βαγγέλη Γερμανού θα είχε καλώς… όλοι έχουν ανάγκη από χαλαρή διάθεση. Όταν έχουμε όμως να κάνουμε με διαχείριση δημοσίου χρήματος τότε πρέπει να είμαστε ακόμα πιο large!

Και πως αλλιώς όταν στην κοινωφελή επιχείρηση ζούνε σε ρυθμούς:

Κρουαζιέρα ΚΕΚΠΑ θα σε πάω Γιατί σε νοιάζομαι και σ’αγαπάω!!

Σύμφωνα με απόφαση της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ αφού όλα βαίνουν πρίμα στην κοινωφελή γιατί να μην συμμετέχουμε σε 5ημερη συνάντηση εργασίας (sic!) με σκοπό τη διάχυση τεχνογνωσίας αναφορικά με τις ευάλωτες και λοιπές κοινωνικές ομάδες;;

Aπο 26-30 Αυγούστου ( ναι καλά διαβάζετε είναι κοπιαστικό το σεμινάριο) η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ και μια υπάλληλος της επιχείρησης θα επιμορφώνονται σε…πενθήμερες πληρωμένες διακοπές στην Αλόννησο. Και παγκόσμιο συνέδριο για την κοινωνική φροντίδα να είχαν διοργανώσει δεν θα χρειάζονταν 5 μέρες!

Δεν μεμφόμαστε την διοίκηση της ΚΕΚΠΑ. Ίσα ίσα, τι πιο λογικό από μια 5μερη συνάντηση για ευπαθείς ομάδες Αύγουστο μήνα;; Η Αλόννησος είναι γνωστό ότι διαθέτει τεχνογνωσία ώστε να δώσει τα φώτα της και στην Πρόεδρο της ΚΕΚΠΑ ( αλήθεια ποια η αναγκαιότητα σε μια απλή συνάντηση ειδικά για αυτή;)

Εμείς από τη πλευρά μας να ευχηθούμε από καρδιάς….. και του χρόνου το καλοκαίρι στην Μύκονο , υπάρχουν και εκεί ευπαθείς Ομάδες. Και μην ξεχάσετε το χειμώνα στο Μέτσοβο ή σε κάποιο άλλο τουριστικό μέρος που θα έχει ανάγκη από τα φώτα της δημοτικής αρχής σε τέτοια θέματα.

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει ….

Λυπόμαστε όμως και για την συμπόρευση υπηρεσιακών παραγόντων σε τέτοιες λογικές…

Το νόμιμο δεν είναι και ηθικό , ας μην το ξεχνάμε και να το χρησιμοποιούμε όταν μας βολεύει μόνο και αυτό ισχύει και για πολιτικά και για επιχειρησιακά στελέχη.

Εύλογη απορία: του χρόνου θα διοργανώσει και η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ανάλογη συνάντηση; Γιατί όχι; Τα νερά του Παγασητικού είναι κρυστάλλινα και πεντακάθαρα όπως δηλώνει σε όλους τους τόνους η δημοτική αρχή..

Μπορεί επίσης να σας αρέσει