Δρόμοι Συνεργασίας: Οι παραδημοτικοί τραμπούκοι και το bullying των δημοτικών υπαλλήλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Δημοτικοί σύμβουλοι, παραδημοτικοί ευνοούμενοι, δημοτική αρχή και δημοτική αυθαιρεσία, εκθέτουν, εκτοπίζουν και προπηλακίζουν επιστήμονες, υπαλλήλους, γιατί δεν προχωρεί η ρεμούλα και ο νυχτερινός σχεδιασμός ;

Trabuco, για την ιστορία, ένα ισπανικό πλατύγυρο καπέλο με κυκλική κορυφή, που στην ελληνική ιστορία πέρασε με ομάδες παρακρατικών που το φόραγαν, με το σακάκι ξεμάνικο, στις αρχές του 20 αιώνα στην πατρίδα μας, που ξυλοφόρτωναν κάθε άλλη σκέψη από την θέληση της αυταρχικής αρχής. Ε ναι αυτά υπάρχουν και τώρα, στον μαγικό κόσμο του Φαρ Ουέστ Βόλος εν έτη 2015. Μην σοκάρεστε συμπολίτες μας.

Αυθαιρεσία, ψευτοτσαμπουκάς, και άμα λάχει και ξύλο, προκειμένου να περάσουν οι απόψεις μας. Σήμερα είδαμε την χειροδικία για δεύτερη φορά στον δήμο, ακούσαμε το τεχνικό επιμελητήριο να προσπαθεί να σώσει τα μέλη του από την αυθαιρεσία της δημοτικής πλειοψηφίας, ζούμε τον καθημερινό εκφοβισμό των δημοτικών υπαλλήλων, ενώ ταυτόχρονα αυτή η «μόδα» εξαπλώνεται και στα νεότερα «κουτσαβάκια» και τους δελφίνους.

Ζούμε σε μία εποχή που γίνεται ένας ασύμμετρος αγώνας , επιβίωσης τους κράτους, με την απίστευτη ξένη και ντόπια αντίδραση και τις μαύρες νησίδες που έχουν παγιδεύσει και την πόλη μας. Θα συμβουλεύαμε τους δημοτικούς υπαλλήλους, ψυχραιμία και τα μάτια ανοιχτά, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων οι κότες, που λέει και ο σοφός ελληνικός λαός.

Ο Ηλίας Ηλιού παλαιότερα είχε πει, Θα τους ταράξουμε στην νομιμότητα. Η ανομία τον νόμο εχθρεύεται και αυτό γίνεται, Μετά από εννέα μήνες της νέας δημοτικής αρχής οι περισσότερες επιλογές κρίθηκαν άνομες, παρόλη την επικοινωνιακή θύελλα των μέσων υποστήριξης του παραβατισμού. Ε αυτή η πόλη δεν είναι πια πλανεμένη. Το show κάπου θα τελειώσει, θα θέλαμε να δούμε και τα αποτελέσματα της πληρωμένης σας δημοσκόπησης. Συνεχίζουν οι βολιώτες να στηρίζουν την νέα δημοτική αρχή; Δεν μας το δείξατε, κάτι χάλασε, αν και εμείς θα βάζαμε μια ερώτηση σε κάθε Βολιώτη που θα συμμετείχε σε μελλοντική έρευνα.

Θα θέλατε τα παιδιά σας να μοιάσουν, μεγαλώνοντας σε αυτούς…..;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει