Δρόμοι Συνεργασίας: Πρόσληψη εκλεγμένου τοπικού συμβούλου σε θέση οδηγού!

Όταν ακόμα και η έννοια “βόλεμα” δεν αρκεί για να περιγράψει τα συμβαίνοντα στο Μονακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Μέσα σε 8,5 μήνες θητείας της «Νέας Εποχής» έχουμε ζήσει πολλά στο Δήμο, ακόμη και παρακμιακά φαινόμενα. Ρεκόρ πρoσλήψεων επικοινωνιολόγων και δημοσιογράφων, διότι το τεράστιο έργο του Δήμου πρέπει να «αναδειχθεί», απόπειρα μετατροπής της ΑΝΕΒΟ σε Δήμος Α.Ε.- παραμάγαζο. «Εξειδικευμένοι» εξωτερικοί σύμβουλοι που θα αναλάβουν να υλοποιήσουν αυτά που οι ανίκανες κατά την δημοτική αρχή υπηρεσίες αδυνατούν να πράξουν.

Όλως τυχαίως όλες αυτές τις τακτοποιήσεις – εξοφλήσεις προεκλογικών γραμματίων τις συνδέει η λογική του βολέματος «των δικών μας παιδιών». Αν δει κανείς τα ονόματα όλο αυτό το διάστημα θα καταλάβει και θα συνδέσει ποιοί στήριξαν ακόμα και με υποψηφιότητες τη νέα δημοτική αρχή και το τωρινό πάρτι βολέματος και ρουσφετιών.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως καταργείται κάθε έννοια νομιμότητας και πολιτικής ηθικής. Ναι, της ηθικής για την οποία έσκιζε τα ιμάτια του προεκλογικά ο νυν πλέον Δήμαρχος.

Ας μάθουν λοιπόν οι πολίτες ότι με απόφαση Δημάρχου στις 11-05-2015 προσλαμβάνεται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για δύο μήνες ως οδηγός αυτοκινήτου ΔΕ πρόσωπο που είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος στην Μακρυνίτσα με το συνδυασμό του κ. Μπέου «Νέα Εποχή». Προφανώς για «Παλαιά Εποχή» πρόκειται. Τόσο απλά τόσο ξεκάθαρα: Η λογική των δικών μας παιδιών και οι άλλοι να κόψουν τον λαιμό τους.

Μα καλά, περί ασυμβίβαστου μεταξύ της ιδιότητας αιρετού και εργαζομένου στο Δήμο δεν έχουν ακούσει ποτέ; Το ότι στον ισχύοντα δημοτικό κώδικα, στο άρθρο 14, αναφέρεται ρητά η ύπαρξη του παραπάνω κωλύματος δεν το γνωρίζουν;

Δεν μας είναι ευχάριστο που στα πλαίσια της αξιωματικής αντιπολίτευσης δαπανούμε συχνά χρόνο για να αποκαλύπτουμε παρατυπίες της δημοτικής πλειοψηφίας. Αλλά μπροστά σε τέτοια συμπεριφορά που θυμίζει Μαυρογιαλούρους οφείλουμε να ελέγχουμε διαρκώς τη νομιμότητα επιλογών και αποφάσεων της δημοτικής αρχής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει