Δυστυχώς, είμαστε όλοι αντιμέτωποι με μία κυβέρνηση ασυνεννοησίας

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021, 14:41

ΣΥΡΙΖΑ: Δυστυχώς, είμαστε όλοι αντιμέτωποι με μία κυβέρνηση ασυνεννοησίας

«Δυστυχώς, είμαστε όλοι αντιμέτωποι και με μία κυβέρνηση ασυνεννοησίας που δεν ξέρει τι της γίνεται» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση.

Ειδικότερα αναφέρει ότι «χθες ο κ. Γεωργιάδης, παρακάμπτοντας τους επιστήμονες και ενώ όλοι ανέμεναν έκρηξη κρουσμάτων, προανήγγειλε άνοιγμα της αγοράς μέσα στον Μάρτιο. Σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος αδειάζει για πολλοστή φορά τον υπουργό Ανάπτυξης». Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει:

«Δεν φθάνει που η χώρα βρίσκεται πάλι στο σημείο μηδέν της πανδημίας, με το ΕΣΥ στο κόκκινο και την οικονομία σε κατάρρευση. Δεν φθάνει που η κυβέρνηση κάνει εδώ και έναν χρόνο τα ίδια λάθη και τίποτα επί της ουσίας για τις μεγάλες εστίες υπερμετάδοσης. Δεν φτάνει που οι πολίτες, οι εργαζόμενοι και οι καταστηματάρχες είναι σε απόγνωση, αντιμέτωποι με προβλήματα επιβίωσης και χωρίς ουσιαστική οικονομική στήριξη μετά από το μεγαλύτερο και πιο αποτυχημένο lockdown της Ευρώπης. Δυστυχώς, είμαστε όλοι αντιμέτωποι και με μία κυβέρνηση ασυνεννοησίας που δεν ξέρει τι της γίνεται».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021, 14:48

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει