Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο σε ψηφιακές δεξιότητες στο Βόλο

Με τη στήριξη των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Τουρισμού

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο σε ψηφιακές δεξιότητες για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Τουρισμού – των Ξενοδοχείων, των Καταλυμάτων, των Ενοικιάσεων Αυτοκινήτων / Σκαφών και της Εστίασης, αλλά και όσων επαγγελματιών επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο με στόχο να αναπτύξουν την επιχείρησή τους πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Βόλο στις 5 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Grow Greek Tourism Online” με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων.

Μέσα από το σεμινάριο, οι επαγγελματίες του Τουρισμού θα ενημερωθούν για επιτυχημένες τεχνικές ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και στη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους, όπως ιστοσελίδες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Google My Business, Google Adwords, Google Maps, κλπ.

Το “Grow Greek Tourism Online” αποτελεί μια πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ), τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) η οποία ξεκίνησε το 2014-2015 σε 8 προορισμούς και πλέον εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο για το πρώτο εξάμηνο του 2016, έχουν υλοποιηθεί εκπαιδευτικά σεμινάρια σε περισσότερες από 30 περιοχές της χώρας μας.

Στο Βόλο το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου στο κτήριο των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων (Διοικητήριο, Ιωλκού & Αναλήψεως) και ώρες 5μ.μ.-7μ.μ.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο, η εγγραφή γίνεται μέσω του συνδέσμου https://events.withgoogle.com/grow-greek-tourism-online-thessaly/registrations/new/
και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Grow Greek Tourism Online https://greektourism.withgoogle.com/

Μπορεί επίσης να σας αρέσει