Δωρεά χαράς για την ΑΡΣΙΣ Μακρινίτσας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η οικογένεια του Νικόλαου Σκοπελίτη, Μαριέττας Τρικενέκη και Φίλιππου Σκοπελίτη αποχαιρέτησαν πριν ένα χρόνο τον αγαπημένο τους γιό και αδελφό Αλέξανδρο. Η θλίψη τους μεγάλη, ωστόσο η δύναμη ψυχής τους και η μεγαλοψυχία τους τους έφεραν κοντά μας… κοντά σε παιδιά που βιώνουν τον πόνο της απουσίας της οικογένειας σε μια ξένη χώρα. Επιθυμία τους είναι να ενισχύσουν τόσο εκείνοι, όσο και οι συγγενείς και φίλοι τους την προσπάθεια που κάνει ο Ξενώνας να δημιουργήσει κοινωνικά διαμερίσματα για τα παιδιά, τα οποία ενηλικιώνονται.

Οι νέοι μας συγκινημένοι από την αγάπη που λαμβάνουν, κατασκεύασαν βραχιόλια και κάρτες ευχών που θα μοιράσει η οικογένεια στον κόσμο που θα παρευρεθεί για την μνήμη του Αλέξανδρου στην εκκλησία του Αγίου Μόδεστου στα Μελισσάτικα στις 10 Μαΐου.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής από τον Άρη Μελισσατίκων στις 12:00 μ.μ.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει