Δύο θρύλοι του Ισραηλινού και Ευρωπαϊκού μπάσκετ στη Θεσσαλία

Επίσκεψη στην Καλαμπάκα και τα Μετέωρα πραγματοποίησαν δύο θρύλοι του Ισραηλινού και Ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Ντόρον Τζάμσι και ο Μίκι Μπέρκοβιτς. Οι δύο βετεράνοι αθλητές κατέφθασαν στην περιοχή μας μετά από πρόσκληση που τους απηύθυνε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού-Πολιτισμού και Κοινωνικής Συνοχής κ. Ρεντζιάς Ευθύμιος, με τον οποίον τους συνδέει στενή φιλία που ξεκινάει από την μακρόχρονη και παράλληλη πορεία τους στα γήπεδα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Μιχαλάκης Χρήστος και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ρεντζιάς Ευθύμιος, τους υποδέχτηκαν και τους ξενάγησαν στην Καλαμπάκα και στην Μοναστηριακή κοινότητα των Μετεώρων. Οι δύο βετεράνοι αθλητές εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την περιοχή και τα αξιοθέατά της, δηλώνοντας την πρόθεση τους να επιστρέψουν σ’αυτή.

Επίσης οι Τζάμσι και Μπέρκοβιτς συζήτησαν με τον κ. Ρεντζιά για τον προγραμματισμό και την οργάνωση μιας μελλοντικής αθλητικής εκδήλωσης στη Θεσσαλία, με τη συμμετοχή της ομάδας της Μακάμπι της οποίας είναι μέλη και διοικητικά στελέχη.

Πριν την αναχώρησή τους για την πατρίδα τους, οι δύο άνδρες, ευχαρίστησαν τον κ. Μιχαλάκη και τον κ. Ρεντζιά για την πρόσκληση, τη φιλοξενία και την ξενάγηση τους στην περιοχή μας, με τους δύο Αντιπεριφερειάρχες να ανταποδίδουν τις ευχαριστίες για την αποδοχή της πρόσκλησής τους, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το άμεσο μέλλον.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει