Δ. Τσοβόλας: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η κυρίαρχη δύναμη«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η κυρίαρχη δύναμη πολιτικά και με βάση τον αριθμό των ψήφων» ανέφερε ο πρώην υπουργός, Δημήτρης Τσοβόλας, προσθέτοντας ότι πρέπει να γίνει συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ και με τα άλλα προοδευτικά κόμματα και κινήματα σε ισότιμη βάση.

Μιλώντας στον ρ/σ «Realfm 97,8», ο κ. Τσοβόλας σημείωσε ότι «δεν έχει κριθεί τίποτα για τις εκλογές […] γιατί ο κόσμος δεν ξεχνάει εύκολα ποιος έβαλε τη χώρα στα μνημόνια, ποιος εφάρμοσε αυτή την οικονομική πολιτική της λιτότητας, που οδήγησε σε ύφεση και σε φτωχοποίηση και σε ανεργία» και εκτίμησε ότι και η ΝΔ «άρχισε τελευταία λίγο να το κατανοεί αυτό».

Για το ΚΙΝΑΛ, ο πρώην υπουργός είπε ότι «συνεχίζει τα λάθη που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ σε συρρίκνωση», εκτιμώντας ότι θα έπρεπε να χειρίζεται διαφορετικά το θέμα της συγκρότησης του προοδευτικού χώρου, με την οποία δήλωσε σύμφωνος, ενώ για το ενδεχόμενο να επανέλθει ο ίδιος στο προσκήνιο, είπε: «Με είχαν πάρει τηλέφωνο, αλλά εγώ δεν θέλω να μπω στην ενεργό πολιτική».

Επίσης, ο κ. Τσοβόλας σημείωσε ότι οι αρχηγοί των κομμάτων, μετά τον Καραμανλή πριν και τον Ανδρέα Παπανδρέου, «δεν έχουν καμία σχέση ούτε όσον αφορά τον δυναμισμό, ούτε όσον αφορά την αρετή και την τόλμη και τις απόψεις».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 14:20

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει