Είδαν πως δεν τελειώνει και μετέτρεψαν τον Περιφερειακό του Βόλου σε χωματερή (Video)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO: Απίστευτες εικόνες ντροπής, επί των ημερών της απίστευτης δημοτικής αρχής Σκοτινιώτη, στον ατελείωτο ακόμα περιφερειακό δρόμο του Βόλου

Η ιστορία του περιφερειακού δρόμου του Βόλου είναι από τις πλέον γνωστότερες στους αυτοδιοικητικούς κύκλους και μάλιστα ολόκληρης της Ευρώπης, αφού πρόκειται για ένα έργο το οποίο κατασκευάζεται εδώ και δεκαετίες. Η ολοκλήρωσή του δεν στάθηκε ικανή ούτε και ως ολυμπιακού έργου, όπως τουλάχιστον το χαρακτήριζαν οι τότε κυβερνητικοί Βουλευτές του Νομού.

Στις μέρες μας, μάλιστα και στην είσοδο του περιβόητου πλέον περιφερειακού, η κάμερα του e-Volos.gr, η οποία βρέθηκε στο σημείο έπειτα από δεκάδες καταγγελίες Βολιώτων, στάθηκε μπροστά σε μία κυριολεκτική χωματερή.

Απίστευτες εικόνες ντροπής, επί των ημερών της απίστευτης δημοτικής αρχής Σκοτινιώτη, ο οποίος προεκλογικά ζητούσε την ψήφο των Βολιωτών, γιατί, όπως ευαγγελίζονταν τότε, τα μέλη της παράταξής του “μπορούν να καθαρίσουν την πόλη, μπορούν να δρομολογήσουν λύσεις, μπορούν να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες στους πολίτες, μπορούν να προστατεύσουν το περιβάλλον και το δημόσιο χώρο, μπορούν να αξιοποήσουν τις ευκαιρίες για ένα νέο ιστορικό κύκλο βιώσιμης ανάπτυξης…”.

“Οι πάντες”, έλεγε τότε ο νυν Δήμαρχος, “αντιλαμβάνονται ποιοί μπορούν να ανταποκριθούν με επάρκεια, με ήθος και αξιοπιστία στη δύσκολη αποστολή”.

Όντως κύριε Δήμαρχε, είχατε δίκιο κύριε Σκοτινιώτη, οι πάντες αντιλαμβάνονται και όσοι δεν είχαν αντιληφθεί, θα αντιληφθούν βλέποντας το video που ακολουθεί:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει