Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του δημάρχου Ελευσίνας Γ. Τσουκαλά – Τα σχέδια για το μέλλον της πόληςΡεπορτάζ: Σταυρούλα Πεταλιού

Κάμερα: Χάρης Γκίκας

Μοντάζ: Απόστολος Μαρούσης

Με κεντρικό σύνθημα «Ανοίγουμε Πανιά», ο υποψήφιος δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς και επικεφαλής του Ενωτικού Συνδυασμού Ελευσίνας – Μαγούλας εγκαινίασε το απόγευμα της Τετάρτης (3/4) το νέο του εκλογικό κέντρο στον πεζόδρομο στη συμβολή των οδών Νικολαΐδου και Αισχύλου.

Ο Γιώργος Τσουκαλάς, ο οποίος διανύει τη δεύτερη τετραετία του ως δήμαρχος Ελευσίνας, παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του νέου του συνδυασμού και επεσήμανε πως επιθυμεί να συνεχίσει το έργο του στη δημοτική αρχή, με στόχο να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την όψη της πόλης και την ποιότητα ζωής των πολιτών της. 

Στόχος της τρίτης 4ετίας, όπως ανέφερε, είναι η Ελευσίνα να γίνει «Πράσινη Πόλη». 

Κάνοντας έναν απολογισμό της έως τώρα θητείας του επεσήμανε μιλώντας στην κάμερα του zougla.gr: «Την πρώτη 4ετία ως δήμος προσπαθήσαμε να ενισχύσουμε τον κοινωνικό ιστό. Ήταν τότε που ξεκίνησε η κρίση και όντως παλέψαμε, έτσι ώστε η κοινωνία μας να έχει συνοχή, κανείς να μην αισθάνεται μόνος του. Τη δεύτερη 4ετία, με αφορμή και αιτία την ενότητα που υπήρχε, κερδίσαμε την πολιτιστική πρωτεύουσα. Η Ελευσίνα θα αλλάξει όψη. Θα αξιοποιήσουμε κάθε πολιτιστική υποδομή, την οποία περιγράφουμε στον φάκελό μας. Την τρίτη 4ετία θα προσπαθήσουμε έτσι ώστε η πόλη μας να γίνει ”πράσινη πόλη”. Θα προσπαθήσουμε να συνδημιουργήσουμε μετά την πολιτιστική αλλαγή στην ταυτότητά της και την οικολογική αλλαγή».

Εστιάζοντας στις ανάγκες των πολιτών, τόνισε πως πέρα από την εργασία είναι να ζουν σε μία πόλη η οποία να τους παρέχει πολιτιστικές υποδομές και πολιτιστική ψυχαγωγία, να ζουν σε μία πόλη η οποία είναι περιβαλλοντικά αναβαθμισμένη.

Όπως δήλωσε στην κάμερα του zougla.gr, για λόγους αντικειμενικούς τα προηγούμενα έτη δεν κατέστη εφικτή η ολοκλήρωση της αποχέτευσης κυρίως γύρω από τον αρχαιολογικό χώρο και γύρω από τη θάλασσα της Ελευσίνας. «Γίνεται μελέτη και σε λίγους μήνες το έργο θα ολοκληρωθεί» πρόσθεσε.

Δείτε τις δηλώσεις του στην κάμερα του zougla.gr:

 

 

 

 

Ο Γιώργος Τσουκαλάς με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Ενωτικού Συνδυασμού Ελευσίνας - Μαγούλας

Φωτογραφίες από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιώργου Τσουκαλά στην Ελευσίνα:

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Ελευσίνας, Γιώργου Τσουκαλά:

 

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019, 11:44

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει