Εικονική έκθεση από τον οίκο Phillips και τη βρετανική Vogue για καλό σκοπό


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020, 11:17

Ο οίκος δημοπρασιών Phillips και η βρετανική Vogue διοργάνωσαν μια εικονική έκθεση με τίτλο «The New Front Line» στην οποία παρουσιάζουν πορτρέτα των εργαζόμενων στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού από τον φακό του Τζέιμι Χεϊκέσγουορθ.

Τρεις από τις 27 φωτογραφίες, οι οποίες είναι προς πώληση, για την ενίσχυση του National Emergencies Trust, επιλέχθηκαν για το εξώφυλλο του τεύχους Ιουλίου 2020 της βρετανικής Vogue.

 Η έκθεση «The New Front Line» δίνει έμφαση στους ξεχωριστούς ανθρώπους, μαίες, οδηγούς τρένων, καθαριστές, και υπαλλήλους ταχυδρομικών υπηρεσιών και στις θυσίες τους την περίοδο της κρίσης της πανδημίας.

 Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο National Emergencies Trust, έναν οργανισμό που παρέχει οικονομική υποστήριξη σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού σε περιόδους κρίσης.

«Πέρασα δύο εβδομάδες σε αυτό το project και το πιο χαρούμενο πράγμα ήταν ο χρόνος που πέρασα με κάθε άτομο που φωτογράφισα… Ήταν στο στοιχείο τους και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υπήρχαν απίστευτες στιγμές εκτίμησης κάποιου με ένα απλό και ευαίσθητο τρόπο» ανέφερε ο φωτογράφος σε δήλωσή του σχετικά με τη σειρά πορτρέτων.

Η διαδικτυακή παρουσίαση και πώληση των πορτρέτων από τον οίκο Phillips και το British Vogue διαρκεί έως τις 28 Ιουλίου στην ιστοσελίδα του Phillips.

 Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020, 11:17

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει