Εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας με θέμα: Γυναίκες σε θέσεις ευθύνης

Σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα στη συνεδρίασή της, η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα ως «πρωθυπουργό σε πανικό και αποδρομή», όπου εν μέσω της συζήτησης του προϋπολογισμού εμφανίζεται πλέον ως απερχόμενος και πανικόβλητος πρωθυπουργός που προσπαθεί με σπασμωδικές κινήσεις να συμμαζέψει τα συντρίμμια της πολιτικής του. Μόνο που τώρα πια δεν τον πιστεύει κανείς. Δίνει παροχές, αφού πρώτα έχει συμφωνήσει μέτρα 9 δισ. ως το 2018. Δηλαδή τα δίνει στον κόσμο για να τα ξαναπάρει από την πίσω πόρτα.

Όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, στη συνεδρίαση οριστικοποιήθηκε και το πρόγραμμα της εκδήλωσης της γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας, όπου θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου, ώρα 18:30 στο VOLOS PALACE, με ομιλήτρια την Βουλευτή Β’ Αθηνών της Ν.Δ. κα. Άννα Καραμανλή, Αναπληρώτρια Τομεάρχη Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων κα Μαρία Συρεγγέλα, ο κ. Χρήστος Μπουκώρος Βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ., Αναπληρωτής Τομεάρχης Μεταφορών & Υποδομών κ.α.

Το θέμα της εκδήλωσης θα είναι “ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ”. Παρέμβαση στην εκδήλωση θα κάνουν η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, η Πρόεδρος Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών Ελλάδας, Γ.Γ. του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κων/νου Καραμανλή κα Ζέττα Μακρή κ.α.

Στη διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. επισημάνθηκε και η σπουδαιότητα των εκλογών του Οικονομικού Επιμελητηρίου της 11ης Δεκεμβρίου. Η Ν.Δ. παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εκλογική διαδικασία σε έναν από τους κορυφαίους επιστημονικούς φορείς, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, όπως και όλων των κορυφαίων επιστημονικών κι επαγγελματικών φορέων της χώρας.

Αναγνωρίζοντας το σπουδαίο ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει το Οικονομικό Επιμελητήριο και παρακολουθώντας την πορεία και τις θέσεις όλων των παρατάξεων, η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων και Συνεργαζόμενοι (ΔΗ.ΚΙ.Ο.-Σ.) είναι η παράταξη που εκφράζει τις φιλελεύθερες και προοδευτικές ιδέες της Ν.Δ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει