Εκδρομή στην Ιστιαία από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλμυρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμυρού διοργανώνει εκδρομή για τα μέλη του και τις Οικογένειές τους στις 06/07/2014 στην Ιστιαία της Εύβοιας όπου θα επισκεφθούμε το εκτροφείο θηραμάτων στη Σύμη Ιστιαίας ένα μεγάλο έργο της Δ’ ΚΟΣΕ που θα παράγει μεγάλο αριθμό από ορεινές και πεδινές πέρδικες.

Επίσης θα επισκεφθούμε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κυνηγετικού Συλλόγου Ιστιαίας το οποίο θεωρείται από τα σπουδαιότερα στο είδος του μουσεία, λόγω της σπανιότητας των εκθεμάτων που εμπλουτίζονται συνεχώς. Στα εκθέματά του μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται η μεγαλύτερη στην Ελλάδα συλλογή πτηνών με 217 είδη, μεγάλος αριθμός θηλαστικών, ερπετών, αμφίβιων, ψαριών, οστράκων, κοχυλιών, εντόμων, πετρωμάτων, ορυκτών.

Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο Πευκί και στα Κανατάδικα που η παραλία Κανατάδικα είναι μια παραλία στη Βόρεια Εύβοια και μάλιστα στο πιο βόρειο σημείο της Εύβοιας, με θέα το Νομό Μαγνησίας. Η παραλία αποτελεί προορισμό για πολλούς τουρίστες αφού τα τελευταία χρόνια η περιοχή έχει αναπτυχθεί και έχουν κατασκευαστεί πολλά ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Υπάρχουν επίσης ταβέρνες με φρέσκο ψάρι.

Καλούνται τα μέλη μας να δηλώσουν συμμετοχή έως 02/07/2014 στο τουριστικό γραφείο της ΤΕΛΚΗ ΑΣΗΜΙΝΑ ART OF TRAVEL Βασιλέως Κωνσταντίνου 128 Αλμυρός, Τ.Κ. 37100 η στον πρόεδρο του συλλόγου Δημήτριο Βελάνη 6974304260.

Λόγω περιορισμένων θέσεων πενήντα (50) θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας για τα μέλη και τις Οικογένειές τους και μόνο σε περίπτωση κενών θέσεων θα δεχθούμε τυχόν μη μέλη.

Τιμή εισιτηρίου μετακίνησης πέντε ευρώ (5.00 €) την δε υπόλοιπη δαπάνη μετακίνησης θα καλύψει ο σύλλογος.

Αναχώρηση από Αλμυρό στις 06/07/2014 από Άγιο Δημήτριο στις 07.00 το πρωί.

Πρέπει να έχουμε έγκαιρα τις συμμετοχές για πιο καλή οργάνωση της εκδρομής .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει