Εκλέγοντας τον Εκλεκτό του Δήμου

ΑΡΘΡΟ της Ελένης Διβάνη, υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με το συνδυασμό “Δύναμη Βόλου”

Σε λίγες μέρες, καλούμαστε να αποφασίσουμε για τον μέλλον της πόλης μας, για την πορεία της στα επόμενα 5 χρόνια.

Ερχόμαστε όλοι μαζί, απέναντι σε μια απόφαση.

Ποιον θα εκλέξουμε & θα επιλέξουμε να είναι ο επόμενος Δήμαρχος του Βόλου…

Ποιος θα είναι ο Δήμαρχος που θα οδηγήσει την πόλη μας στην ανάπτυξη της ή στην απραξία της…

Μια μεγάλη απόφαση, που καλούμαστε να πάρουμε όλοι μας, ως ενεργοί πολίτες, για να επιλέξουμε, τον ΕΚΛΕΚΤΟ !!!

Και εδώ θα ήθελα να εστιάσω την προσοχή μας…

Οι Δημοτικές Εκλογές δεν θα έπρεπε να είναι κομματικοποιημένες. Όμως σε ένα κομματικοποιημένο σύστημα, καλούμαστε να εκλέξουμε τον Δήμαρχο της πόλης μας.

Όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι επιλέγουν την ομάδα τους, που αποτελείτε από πολίτες, οι οποίοι τον ακολουθούν στον πολιτικό του αγώνα, και υποστηρίζουν τις ιδέες του για ένα καλύτερο αύριο. Κάποιοι από αυτούς, μετά τις εκλογές θα είναι και οι δημοτικοί σύμβουλοι που θα καλούνται να αποφασίσουν τι είναι το καλύτερο για την πόλη μας. Θα είναι αυτοί που θα συμβουλεύουν τον Δήμαρχο και θα τον ενημερώνουν για τα θέματα του τόπου.

Η Κυριακή 18 Μαίου 2014 ας είναι μια αλλαγή. Με την ψήφο μας, θα επιλέξουμε τα πρόσωπα που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τόπου μας. Η επιλογή αυτών των ατόμων, πρέπει να γίνει με γνώμονα το αν θα μπορούμε να τους προσεγγίσουμε και μετά τις εκλογές, αν θα μπορούμε να μιλάμε μαζί τους στην κοινή μας καθημερινότητα και αν θα υπάρχει από τη μεριά τους, ενδιαφέρον για τον τόπο μας και μετά τις εκλογές. Επιλέξτε λοιπόν, ανθρώπους καθημερινούς, άτομα που ζουν και εργάζονται δίπλα μας, που παράγουν έργο ο καθένας με τη δουλειά του, τη ζωή του, την οικογένειά του, την πορεία του στην πόλη μας.

Για Δήμαρχο αποφασίζουμε την επόμενη Κυριακή. Όποιος από τους υποψήφιους Δημάρχους έχει δίπλα του την πληρέστερη ομάδα, από δημιουργικούς ανθρώπους, από ανθρώπους με όραμα, ας είναι ο Εκλεκτός μας. Να θυμάστε πως οι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι αυτοί που θα σας εκπροσωπούν και θα έχουν τον κύριο λόγο σε όλα τα θέματα της Δημοτικής Αρχής.

Το νου σας, λοιπόν και καλή επιτυχία στις επιλογές που θα κάνετε. Φαίνεται δύσκολη υπόθεση, αλλά αν αγαπάτε την πόλη σας, εύκολα θα ξεκαθαρίσετε τι πρέπει να διαλέξετε την ερχόμενη Κυριακή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει