Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Μαγνησίας (Ε.Π.Φ.Α.)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Μαγνησίας (Ε.Π.Φ.Α.), προσκαλεί τα μέλη της στην Γενική Συνέλευση – εκλογές νέου Δ.Σ., που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 20:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Αθλητικού κέντρου Δήμου Βόλου (Γ. Δήμου – Μεταμορφώσεως), με τα ακόλουθα θέματα:

1. Διοικητικός απολογισμός.

2. Οικονομικός απολογισμός.

3. Ψήφιση πεπραγμένων.

4. Προτάσεις μελών.

5. Εκλογή 3μελούς εφορευτικής επιτροπής για την διενέργεια των αρχαιρεσιών.

6.Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Όσοι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα παρακαλούνται να στείλουν e-mail στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:[email protected], & [email protected], ή να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο της Ε.Π.Φ.Α. κ. Μαυρομάτη Χρυσόστομο στο τηλέφωνο 6972186499.

Υπογραμμίζεται η ανάγκη ουσιαστικής ενδυνάμωσης του Συλλόγου μέσα από την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των Συναδέλφων (μόνιμων-αναπληρωτών-αδιόριστων και συνταξιούχων) προκειμένου να κατατεθούν σκέψεις, προβληματισμοί και προτάσεις και να τεθούν οι στόχοι του επόμενου διαστήματος, αναφορικά με την δημιουργία καλύτερων συνθηκών για την φυσική αγωγή που τόσα χρόνια υπηρετούμε σε συνεργασία και επαφή με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει