Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση Ε.Π.Φ.Α. Μαγνησίας – Νέο Δ.Σ. και εκδρομή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Μαγνησίας (Ε.Π.Φ.Α.) που προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου 2014 με την ακόλουθη σύνθεση:

Πρόεδρος: Μαυρομμάτης Χρυσόστομος
Αντιπρόεδρος: Ματσίγγος Νικόλαος
Γραμματέας: Μπαλατσός Χρήστος
Ταμίας: Νάνου Ιφιγένεια
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Κουτσογιάννης Μαρίνος
Μέλη: Βαταμίδης Δημήτριος, Οικονόμου Ηλίας

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους που είχαν την δυνατότητα να παρευρεθούν και μας τίμησαν με την παρουσία και την εμπιστοσύνη τους κατά τις αρχαιρεσίες της 27ης Ιανουαρίου εν μέσω δύσκολων συγκυριών που επικρατούν αυτή την περίοδο.

Η Ε.Π.Φ.Α. Ν. Μαγνησίας που ιδρύθηκε το 1975, είναι ένας επιστημονικός φορέας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με σκοπό την καθιέρωση, προαγωγή και ανάπτυξη της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού, την εξάπλωση του υγιούς αθλητικού πνεύματος, την επιμόρφωση και στήριξη των συναδέλφων πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής καθώς και την προβολή και προώθηση των αιτημάτων τους σε συνεργασία με όλους τους επιστημονικούς φορείς.

Πληροφορίες για όλες τις προγραμματισμένες δράσεις μας θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:https://sites.google.com/site/epfamag/
καθώς και στο προφίλ μας στο Facebook: ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (Ε.Π.Φ.Α.)

Διήμερη εκδρομή

Η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Μαγνησίας (Ε.Π.Φ.Α.)διοργανώνει διήμερη εκδρομή το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Μαρτίου 2014 στα ιαματικά λουτρά Πόζαρ – Λουτράκι Αριδαίας – Νάουσσα.

Για πληροφορίες- δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις θέσεων παρακαλούμε να επικοινωνείτε εγκαίρως με τον Γραμματέα της Ε.ΠΦ.Α. Μαγνησίας κ. Μπαλατσό Χρήστο στο τηλέφωνο: 6974076382 καθώς θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει