ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Με διαφορά 2.8’’ προηγούνται οι Βέλγοι Neuville- Wydaeghe ( Hyundai i20 Ν Rally1)


Του Περικλή Χαλάτση

Σήμερα, Πέμπτη, ξεκίνησε ο πραγματικός αγώνας. Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις κινείται στους ρυθμούς του WRC και οι πρωταγωνιστές του Π.Π.Ρ προσπαθούν να κερδίσουν ακόμη και το δευτερόλεπτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα έγιναν πέντε Ε.Δ μήκους 101.98 με τα χώματα να είναι σκληρά αλλά ευτυχώς χωρίς σκόνη για τους θεατές αφού είχε βρέξει τις προηγούμενες ημέρες.

Μετά από 101.98 km οι διαφορές ανάμεσα στους Thierry Neuville- Martin Wydaeghe (Hyundai i20N Rally Hybrid) και τους Sebastien Ogier- Vincent Landais (Toyota GR Yaris Rally Hybrid) είναι μόλις +2.8’’ ενώ στην 3η θέση βρίσκονται οι Kalle Rovanpera- Jonne Halttunen με +25.5’’.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθούν οι Elfyn Evans- Scott Martin με +31’’ και οι Ott Tanak- Martin Jarveoja (Ford Puma Rally Hybrid) οι οποίοι κάνουν εκπληκτικούς χρόνους αλλά τους επιβλήθηκε ποινή 3.40 γιατί μετά από μηχανική βλάβη καθυστέρησαν να φτάσουν στο σημείο εκκίνησης.

Αύριο Σάββατο 9/9/23 θα γίνουν έξι Ε.Δ μήκους 141.52. Είναι επαναλαμβανόμενες και αυτό θα βοηθήσει τους θεατές που δεν θα μετακινηθούν όταν περάσουν οι 15 πρώτοι.

Οι ειδικές διαδρομές του Σαββάτου- Θα πραγματοποιηθούν δύο περάσματα από τρεις κλασικές ειδικές διαδρομές

Οι Αθανασούλας-Ζακχαίος είναι το πρώτο ελληνικό πλήρωμα στη γενική κατάταξη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

 

 

 Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει