Εκπαιδευτική επίσκεψη για το ΔΙΕΚ Βόλου

Τη Τετάρτη 28 Νοεμβρίου οι σπουδαστές του α΄εξαμήμου του Τμήματος Υπεύθυνος Υποδοχής και Φιλοξενίας του ΔΙΕΚ Βόλου, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο ξενοδοχείο ΚΥΨΕΛΗ, που βρίσκεται στη παραλία του Βόλου, κατόπιν επικοινωνίας του Γραφείου Διασύνδεσης του ΔΙΕΚ με τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου κ. Πουμάνα Νικόλαο, ο οποίος με μεγάλη του ευχαρίστηση δέχτηκε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη επίσκεψη.

Συγκεκριμένα, έγινε μια λεπτομερής ενημέρωση από την υπάλληλο της υποδοχής του ξενοδοχείου, για τις καθημερινές εργασίες του τμήματος ανά βάρδια, τις ευθύνες κάθε υπαλλήλου όσο αφορά τη σωστή λειτουργία του ξενοδοχείου και την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών του, τον τρόπο λειτουργίας των ηλεκτρονικών συστημάτων που χρησιμοποιούνται στη reception και στις κρατήσεις και τον τρόπο επικοινωνίας όλων των τμημάτων του ξενοδοχείου (υποδοχή, δωμάτια, συνεδριακός χώρος, εστιατόριο, καφέ-μπάρ).

Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού έργου που αναπτύσεται στο ΔΙΕΚ, αναμένονται κι άλλες εκπαιδευτικές επισκέψεις στο προσεχές μέλλον σε πόλους έλξης της περιοχής, αλλά και σε άλλα ξενοδοχειακά καταλύματα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει