Ελεύθερος ο υπαρχιφύλακας που απήγαγε, έδειρε, έγδυσε + εγκατέλειψε 23χρονο αντίζηλό(;) του στο Βόλο

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι να γίνει η δίκη του, αφέθηκε το πρωί του Σαββάτου, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 33χρονος Υπαρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ., που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και ο οποίος απείλησε, απήγαγε, έδειρε, έγδυσε και εγκατέλειψε 23 αντίζηλό (;) του, επειδή θεώρησε ότι φλερτάρει την 21χρονη κοπέλα με την οποία διατηρούσε δεσμό.

Στον 33χρονο, που, με τις δράσεις του την παραμονή και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ως είδηση ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, σόκαρε το πανελλήνιο και με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται σε διαθεσιμότητα, επιβλήκαν χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ και οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και οποιασδήποτε επαφής του με τον 23χρονο.

Το ιστορικό:

ΕΚΕΙΝΟΣ… Υπαρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας στον Βόλο, ετών 33, διατηρούσε δεσμό με 21χρονη.

ΕΚΕΙΝΗ… Εργαζόμενη, με πεντάμηνη σύμβαση στον Δήμο Βόλου και πιο συγκεκριμένα σε Δημοτικό Παιδικό Σταθμό, ως βοηθητικό προσωπικό, ετών 21.

ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ… Εργαζόμενος επίσης, με πεντάμηνη σύμβαση στον Δήμο Βόλου και πιο συγκεκριμένα σε Δημοτικό Παιδικό Σταθμό, ως βοηθητικό προσωπικό, ετών 23.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο 33χρονος, θεωρώντας ότι ο 23χρονος φλερτάρει την 21χρονη κοπέλα του και με την χρήση απειλών, ανάγκασε τον 23χρονο να βρεθούν κοντά στην περιοχή του Βελεστίνου, όπου με την βία τον επιβίβασε στο αυτοκίνητό του, οδηγώντας τους σε ερημική περιοχή στην θέση Κανάλια. Εκεί, αφού τον έβγαλε από το αυτοκίνητο, με την απειλή του υπηρεσιακού του όπλου, τον έγδυσε, του φόρεσε χειροπέδες και τον χτύπησε, απειλώντας τον, ώστε να μην ξαναενοχλήσει την κοπέλα του και φυσικά να μην αφηγηθεί πουθενά τα όσα συνέβησαν. Εν συνεχεία και αφού του κατέστρεψε το κινητό τηλέφωνο, του έβγαλε τις χειροπέδες και πάντα με την απειλή του υπηρεσιακού του όπλου, τον ανάγκασε να περπατήσει γυμνός και ξυπόλυτος μέσα στη βρόχη, λέγοντάς του να μη γυρίσει το κεφάλι του ώσπου να ακούσει το αυτοκίνητο να φεύγει.

Το νεαρό εντόπισε βοσκός, μετά από απόσταση 4 χλμ., όπου αφού τον έντυσε τον οδήγησε στο σπίτι του, για να μεταφερθεί εν συνεχεία στο Νοσοκομείο του Βόλου για τις απαραίτητες εξετάσεις και τέλος στο Αστυνομικό Τμήμα, καταθέτωντας τα όσα έζησε.

Τα παραπάνω απίστευτα και όμως… βολιώτικα, τα οποία προκύπτουν από την αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας, είχαν σαν αποτέλεσμα την σύλληψη του 33χρονου, ο οποίος τις πρώτες πρωινές ώρες αγνοούνταν, τον σχηματισμό δικογραφίας και την παραπομπή του στην Δικαιοσύνη και πιο συγκεκριμένα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Εν τω μεταξύ, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Υπαρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Πιο συγκεκριμένα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Συνελήφθη στο Βόλο, από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, 33χρονος Υπαρχιφύλακας για αδικήματα που διέπραξε σε βάρος 23χρονου ημεδαπού

Αφού επιβίβασε τον 23χρονο στο αυτοκίνητο του με τη βία, τον οδήγησε σε ερημική τοποθεσία όπου τον εγκατέλειψε, ενώ προηγουμένως απειλώντας τον με όπλο τον είχε δεσμεύσει και χτυπήσει

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Υπαρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας, σε βάρος 33χρονου Υπαρχιφύλακα, που υπηρετεί σε υπηρεσία του Βόλου, για αρπαγή, έκθεση, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη κατακράτηση, εξύβριση και άλλα αδικήματα που διέπραξε σε βάρος 23χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 33χρονος αστυνομικός συναντήθηκε χθες το βράδυ, με τον 23χρονο σε περιοχή της Μαγνησίας για διευθέτηση προσωπικών τους διαφορών. Με την απειλή βίας τον επιβίβασε στο αυτοκίνητό του και τον οδήγησε σε ερημική τοποθεσία. Στη συνέχεια, απειλώντας τον με όπλο, τον δέσμευσε και τον χτύπησε, ενώ αφού κατέστρεψε το κινητό του τηλέφωνο, τον εγκατέλειψε στο σημείο.

Ο συλληφθείς Υπαρχιφύλακας οδηγείται σήμερα με την δικογραφία που σχηματίστηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Υπαρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει