Ελεύθερο Πανεπιστήμιο με Ψυχολογία στο Βόλο

Ένα μεγάλο εκπαιδευτικό κίνητρο αποκτούν οι πολίτες του Βόλου από τα τέλη Ιανουαρίου του 2013. Οι «Πολίτες Εν Γνώσει», φορέας υλοποίησης εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, φέρνουν τη θεματολογία της Ψυχολογίας.

Οι σπουδαστές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο τμήμα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αξιόλογους επιστήμονες – ακαδημαϊκούς από το χώρο της ψυχολογίας, και της ψυχοθεραπείας, οι οποίοι μέσα από 12 διαλέξεις θα αναφερθούν σε ζητήματα της προσωπικής, οικογενειακής και κοινωνικής ζωής. Πιο συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για το ψυχολογικό προφίλ του Έλληνα στην εποχή της κρίσης, τη δομή της οικογένειας και τις επιδράσεις της στο παιδί, τις ενδοοικογενειακές σχέσεις και το γάμο, το μεγάλωμα των παιδιών και τις συνήθεις συγκρούσεις, την απιστία, τα λειτουργικά όρια και τις συνέπειες στη συμπεριφορά των παιδιών, κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί πως μία πρώτη εκπαιδευτική εμπειρία με ελεύθερη είσοδο θα έχουν οι ενδιαφερόμενοι σήμερα Σάββατο 1η Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα και έως τις 8 στον «Πολυχώρο Τέχνης» Αντωνοπούλου 17 & Δημητριάδος όπου ο Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ψυχολόγος και μέλος του Δ.Σ. των Πολιτών Εν Γνώσει κ. Γιώργος Γιαννούσης θα μιλήσει και θα συζητήσει με τους παρευρισκομένους για τις νέες μορφές Οικογένειας.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν αφού καλυφτούν οι κενές θέσεις οι οποίες είναι ήδη περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα κόστος συμμετοχής για 12 τρίωρες διαλέξεις είναι 50€ ενώ όσοι ανήκουν στις ομάδες ανέργων, ΑμεΑ, Φοιτητών, και Πολυτέκνων με 30€ και αφού προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα τηλέφωνα : 80.111.70.111 (από σταθερό) και 6980218621 (από κινητό) ή στα γραφεία των Πολιτών Εν Γνώσει Κ. Καρτάλη 90.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει