Ελεύθερο Πανεπιστήμιο στον Αλμυρό

Συνεχίζονται οι εγγραφές για όλους τους Πολίτες

Ο Δήμος Αλμυρού και οι πολίτες του αποκτούν ένα μεγάλο εκπαιδευτικό κίνητρο από τον Ιανουάριο του 2013. Οι «Πολίτες Εν Γνώσει», φορέας υλοποίησης εκπαιδευτικών Προγραμμάτων με την υποστήριξη του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου φέρνουν το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο στην πόλη του Αλμυρού. Το α’ εξάμηνο (Ιανουάριος 2013 – Απρίλιος 2013) και σε σύνολο 12 διαλέξεων θα αναπτυχθεί η θεματική ενότητα της «Ψυχολογίας» η οποία θα συνεχιστεί και κατά το έτος 2013-14.

Ένα μεγάλο εκπαιδευτικό κίνητρο αποκτούν οι πολίτες του Δήμου Αλμυρού από τον Ιανουάριο του 2013. Οι «Πολίτες Εν Γνώσει», φορέας υλοποίησης εκπαιδευτικών Προγραμμάτων με την υποστήριξη του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου φέρνουν το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο που για το α’ εξάμηνο (Ιανουάριος 2013 – Απρίλιος 2013) και σε σύνολο 12 διαλέξεων θα αναπτυχθεί η Θεματική ενότητα της «Ψυχολογίας» που θα συνεχιστεί και κατά το έτος 2013-14.


Οι σπουδαστές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το τμήμα της Ψυχολογίας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αξιόλογους επιστήμονες – ακαδημαϊκούς από το χώρο της ψυχολογίας, και της ψυχοθεραπείας, οι οποίοι μέσα από 12 διαλέξεις θα αναφερθούν σε ζητήματα της προσωπικής, οικογενειακής και κοινωνικής ζωής. Πιο συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για το ψυχολογικό προφίλ του Έλληνα στην εποχή της κρίσης, τη δομή της οικογένειας και τις επιδράσεις της στο παιδί, τις ενδοοικογενειακές σχέσεις και το γάμο, το μεγάλωμα των παιδιών και τις συνήθεις συγκρούσεις, την απιστία, τα λειτουργικά όρια και τις συνέπειες στη συμπεριφορά των παιδιών, κ.α.

Στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο μπορούν να εγγραφούν όλοι οι πολίτες χωρίς καμία ηλικιακή ή εκπαιδευτική διάκριση.
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στο γραφείο που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Αλμυρού στο Δημαρχείο της πόλης καθημερινά από τις 4-7 το απόγευμα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν αντίγραφο της ταυτότητάς τους, μία πρόσφατη φωτογραφία καθώς και 50€ που είναι το συνολικό κόστος του προγράμματος από Ιανουάριο έως και τον Απρίλιο του 2013.
Όσοι θέλουν πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο 80.111.70.111 ή στο 6980218621 ή με email: [email protected]

Μπορεί επίσης να σας αρέσει