ΕΛΜΕ Μαγνησίας: Εκλογο-απολογιστική Συνέλευση – Εκλογές και χορήγηση συνδικαλιστικής άδειας

“Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Μαγνησίας αποφάσισε την πραγματοποίηση Γενικής εκλογο-απολογιστικής συνέλευσης στις 23 -5 -2017 το απόγευμα και σε περίπτωση μη απαρτίας την Τρίτη 30 Μαΐου το πρωί. Συνεπώς η Γενική Εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα γίνει Τρίτη 30/5/2017 το πρωί με τη χορήγηση συνδικαλιστικής άδειας”, τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

“Οι εκλογές θα γίνουν Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, για την ανάδειξη νέου ΔΣ για τη διετία 2017-2019 και αντιπροσώπων για το 18ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Καλούνται οι σύλλογοι διδασκόντων να προγραμματίσουν τις εργασίες τους με βάση τις παραπάνω ημερομηνίες. Θα υπάρξει πληρέστερη ενημέρωση για τις λεπτομέρειες της συνέλευσης και των εκλογών.

Δικαίωμα ψήφου έχουν οι οργανικά ανήκοντες που υπηρετούν στη Μαγνησία και είναι ταμειακώς εντάξει, δηλαδή όσοι αποδίδουν την εισφορά τους στην ΕΛΜΕ μέσω του συστήματος πληρωμής. Οι συνάδελφοι να το ελέγξουν και όσοι δεν είναι να μπουν στο σύστημα μέχρι τον Απρίλιο – Μάιο.

Για τους αναπληρωτές θα υπάρξει μειωμένη εισφορά.

Οι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΔΕ οφείλουν να προσκομίσουν την ημέρα της συνέλευσης και των εκλογών είτε βεβαίωση ταμειακής τακτοποίησης από την ΕΛΜΕ της περιοχής που ανήκουν οργανικά, είτε εκκαθαριστικό του τελευταίου μήνα από τη μισθοδοσία τους, που φαίνεται εισφορά προς την ΕΛΜΕ της περιοχής τους”.

Η Πρόεδρος του ΔΣ
Διαλεχτή Τσιτούμη

Η Γραμματέας
Μαρία Γιαννουλή

Μπορεί επίσης να σας αρέσει