Ενημέρωση Δήμου Βόλου για την κακοκαιρία στα ορεινά και ημιορεινά του δήμου

Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και οι συνθήκες ολοκληρωτικού παγετού που θα επικρατήσουν τις βραδινές ώρες στις ορεινές και ημιορεινές δημοτικές ενότητες του Δήμου Βόλου, είναι το κύριο πρόβλημα που οι υπηρεσίες του Δήμου μας καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Για το λόγο αυτό ήδη έχουν διατεθεί οι αναγκαίες ποσότητες αλατιού και λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να διατηρηθεί καθαρό και ανοιχτό το οδικό δίκτυο και να μην υπάρξει πρόβλημα στις συγκοινωνίες. Εφιστάται ωστόσο η προσοχή των πολιτών για την επικινδυνότητα του φαινομένου.

Για την εξυπηρέτηση άμεσων και επειγουσών αναγκών οι πολίτες καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, μπορούν να καλούν στην τηλεφωνική γραμμή της Πολιτικής Προστασίας 2421 0 80959, που εδρεύει στην υπηρεσία Καθαριότητας.

Ακόμη γίνεται γνωστό ότι θα παραμείνουν ανοιχτά δημοτικά κτήρια και κοινωνικές δομές, προκειμένου να φιλοξενηθούν και να προστατευτούν από τις ακραίες καιρικές συνθήκες όλοι οι πολίτες που έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα ανοιχτά θα είναι το Κοινωνικό Κέντρο Αγίων Αναργύρων, το ΚΑΠΗ Αγίου Βασιλείου, το ΚΑΠΗ «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» στο Δημαρχείο και το Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει