Ενημερωτική εκδήλωση για την διά βίου μάθηση, την επαγγελματική εκπαίδευση & κατάρτιση στο Βόλο

Την Δευτέρα 19 Ιουνίου και ώρα 8.00 μ.μ., στο Κινηματοθέατρο “Αχίλλειον”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου, με αφορμή την επίδοση των βεβαιώσεων παρακολούθησης στους συμμετέχοντες των προγραμμάτων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Βόλου για το έτος 2016-2017, οργανώνει ειδική εκδήλωση την Δευτέρα 19 Ιουνίου και ώρα 8.00 μ.μ. στο Κινηματοθέατρο “Αχίλλειον”, με θέμα τα προγράμματα και τις ειδικότητες έξι διαφορετικών φορέων διά βίου μάθησης, επαγγελματικής εκπαίδευσης & κατάρτισης που δραστηριοποιούνται στην πόλη του Βόλου. Οι ίδιοι οι διευθυντές και εκπρόσωποι των δομών αυτών με ομιλίες τους θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης, ενώ στο τέλος θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση επί των θεμάτων που θα αναπτυχθούν στις ομιλίες.

Πρόγραμμα
8.00 μ.μ. Χαιρετισμός – Ομιλία της Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Βόλου Γεωργίας Μποντού-Τοκαλή με θέμα την Διά Βίου Μάθηση στον Δήμο Βόλου.
8.15 μ.μ. Λίνος Βίγκλας, Διευθυντής στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Βόλου
– Γεώργιος-Αριστείδης Παπαθανασίου, Διευθυντής στο Δημόσιο ΙΕΚ Βόλου
– Κατερίνα Πάππα, Διευθύντρια στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ Βόλου
– Μαρία Βούλγαρη, Διευθύντρια στο ΙΕΚ Δήμου Βόλου
– Χαράλαμπρος Σαμαντζής, Εκπρόσωπος από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του
Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
– Συζήτηση
9.00 μ.μ. Επίδοση των Βεβαιώσεων παρακολούθησης στους συμμετέχοντες των προγραμμάτων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Βόλου για το έτος 2016-2017 στο φουαγιέ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει