Εντοπίστηκε και τρίτη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη

Τρίτη βαλίτσα εντόπισαν έπειτα από πολλές εβδομάδες ερευνών για την υπόθεση του serial killer τα κλιμάκια της αστυνομίας και δύτες στην Κύπρο.

To νέο εύρημα εντοπίστηκε λίγο πριν από τις 11.00 στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Η βαλίτσα βρέθηκε στην Κόκκινη Λίμνη, κοντά στο παλιό μεταλλείο, ενώ σε αυτή εικάζεται ότι βρίσκεται η σορός της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ, θύμα του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Η τρίτη βαλίτσα ανασύρεται αυτή την ώρα, ενώ στο σημείο μετέβη και ο διευθυντής της πυροσβεστικής υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, ο οποίος βρισκόταν σε σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Πέραν του Μάρκου Τράγκολα, στη λίμνη αναμένονται και ανακριτές του ΤΑΕ, καθώς και ιατροδικαστές.

Σημειώνεται πως στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, είχαν εντοπιστεί αρχικά δύο βαλίτσες, με τα πτώματα της Livia Florentina Bunea, 36 χρόνων από τη Ρουμανία και της κόρης της Elena Natalia Bunea, 8 χρόνων, οι οποίες σύμφωνα με την ομολογία του Νίκου Μεταξά, δολοφονήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2017.

Μετά και τον εντοπισμό του έκτου θύματος του 35χρονου (είχαν προηγηθεί οι Mary Rose, Arian Palanas, Livia Florentina Bunea, Elena Natalia Bunea και Kahda Anu), η προσοχή πλέον στρέφεται στον εντοπισμό της βαλίτσας με τη σορό της 6χρονης Sierra, την οποία ο δράστης ομολόγησε ότι πέταξε στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.

Σε ό,τι αφορά τις έρευνες στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, για τον εντοπισμό της σορού της Σιέρα, όπου ο ύποπτος ανακρινόμενος ισχυρίστηκε ότι την πέταξε, θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες σε στόχους που οριοθετήθηκαν με τη ρομποτική κάμερα.

Με πληροφορίες από politis.com.cy και philenews.com

Διαβάστε επίσης:

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει